Кладионица

  1. Svaki tiket koji sam odigrao sam pojačao sa tom dojavom i metno sto dindži.

    Evo na jednom čekam dojavu i numansiju 3+(već vode). Ima se oserem ako dodje.

  2. Nuneaton-Blyth Spartans 2-1

    То је то! Браво, бвдлга! Колико си уплатио?

    Едит: А сви се ухватили за Дендер :)

  3. Saću se ubijem ne rise da je ušlo?!?!?!?!?!?!?!

    Još ja traži njih reko ranije počinju, kad zaboravi kako se zovu i stavi belgijance. PU!

  4. 3:2 (0:1)
    svaka čast, nema šta...
    a mene i dalje jebe numansija... jbg.

  5. Nema šta, svaka čas'. Nadam se da si šukno podosta na to.

  6. numansija kao dojava i zvanično pala. e da ga jebem, baš.
    sad ću da jurim kladžu gde može da se uplati dender.

  7. Prošli bre ova jedna, najbolje da prodje i dender. Pa nismo mi kladioničarska mafija. :)

  8. свака част . . ли може ли ми неко рећи у којој кладионици је имало ово да се уплати ? јер сам баш гледао и нисам нашао . . а хуелва је одложена за 19:00

  9. i ja uplatio dender za 200.. u mocartu i balkan betu su blokirali, u meridijanu može. ah, baš fino što sam video da je huelva odložena kad sam došao kući..

  10. Kad sam video post od aleksandarkg 3:2 (0:1) pisnuo sam u gace od srece.Pomislio da su ovi belgijanci.Posle par sekundi sam se vratio u surovu realnost i setio se da tek u 8 pocinju.

  11. Doslo 3-2 kraj...moglo se igra u Meridianu,ali da se veze sa dve tekme jos..ja uzeo 18000... :) I jebena Numansija smrdljiva,spojim je sa njima na 200 din,cekao 25000,ali kurac.I singl sam odigrao za 1000 Numansiju...Dender sam spojio sa ostalim Belgijancima,i stavio u singlu za 200 dindzi.. :) Eto,konacno dodje jedna,ali sam se tresao za Bolton,imao keca na 1.17..A sjebu me za 32000,spojio kao tu dojavu i neka sranja,cekao bi Numansiju keca(vode) i sutra Majorku,koju bi mozda branio..Sve u svemu nije lose,javljacu vam uvek,pa ako Bog da,da se oparimo.. :)

  12. Inace kvota na ovu moju iz 2 u 1 je pala na 6 na internetu,a na Dender na 13 sa 28...Mada je u Meridianu i dalje isto,pa ko hoce,moze da uplati jos uvek...

  13. Jel ovo malopre promenjeno u Kadionica ili je stalno bilo? Sad tek vidim.

  14. Ima tome vec mesec dana..:)

  15. Opstruišu nas sunce im šarko jebem, videli da smo počeli dobijamo. Uleti li dender krvi ćmo im se napiti. :)

  16. Evo je numansija 3+, dender za blokadu i kusur!

  17. Ma Belgijanci su to,i to druga liga,i da nije namesteno,moz' da dodje.. :) Ja necu da se zalecem,ostavicu za sutra da gruvam,sad sam ispostovao,u slucaju da dodje. Ne znam odakle nabavlja on,pa zato,ove moje su "proverene",placaju ljudi po 200 jevreja za jednu...

  18. Cestitam. Ja sam najvise stisao muda da uplatim 1000 na domacina jer je 6 utakmica pre toga domacin dobijao.Cak sam se i na onu 6 meseci pre toga kladio, i dosla.Al' morase da prekinu niz kad sam ja uplatio.
    http://www.betexplorer.com/soccer/italy/italian-serie-a-2010-2011/mutual.php?idHome=433902&idAway=431095

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.