Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
танана
Хм...
Нисам :)
наравоученије
Немој да хмћеш, ја сам фино искрена...:)))
јелек
Па супер :))) и јесам озбиљан
екскурзија
јеси, јеси, свака част, ја никада бити нећу. :)
јаблан
Па, ја бих волео да нисам, али не вреди да се опирем :)
анаконда
Кад би се дружио са мном, било би ти лакше, ја пркосим свему нормалном и пристојном и озбиљном...:))
дангуба
Право да ти кажем и ја, нисам ја баш класично озбиљан хахахаах
башкарење
ХАхахаа...како некласично озбиљан? Ако имаш живаца појасни...
њено
Имам живаца ал' не умем :)))
новац
хахахха :))))) свашта, таки човек а нуме ;)
ја идем, о Уроше (тици вици кици) напуштам те, лаку ноћ! :)))
Ацетилен
Мици вици цици лаку ноћ
Ма умем него ми се спава! А ујутру очекујем мајсторе :)))
Нисам од оних који се са свима поздрављају појединачно, сматрам да је довољно и једно "Здраво свима"! Јел јасније мало? :))))
енормно
Пих! :) Са мном то не би прођло, мислим сматрала бих увредом кад би се тако понео у мом друштву...заправо не бих то сматрала увредом колико бих одлучлила да те убијем у појам, пришла бих ти и натерала те да прииичаш! Озбиљно...мада поред мене овако брбљиве, можда не би ни могао и да хоћеш.:/ Шта ја знам кад ми се спава...лупетам...:)))) позз...
новчано
Причам ја, само у форми политичког говора. Удри милицијо моја! хахахахаха
нокаут
uterivač
ачакатура
razgoreti
timpan
andol
zamalo da napisem olovka :D
OLOVO