Баба Ванга/поглавље осмо

1. Voli.

Sledeća osoba veruje u sudbinu.

2. Prilično.

SO bi uživala u mnogim porocima da je malo hrabrija.

3. Netačno, možda bih uživala u njima da sam slabija. ;)

Sledeća osoba onda ne veruje u Tarot! :))

4. Rispek' za odgovor! ;)

Hahaha, ma živim po tarotu :P

SO poklekne pred knedlama sa šljivama.

5. Aaaaaa, istina! Obožavam ih! :)

Sledeća osoba zna precizno šta želi od života.

6. Joj, sad si me naterala da se zamislim a mozak mi na rezervi :)

SO nije nikad sedela u prvoj klupi.

7. Jeste, razmeštala nas razredna u 5. osnovne!

Sledeća osoba koristi NOD antivirus.

8. Nope, neki AVG, šta je džabe i Bogu je drago :)

SO ne ubija pauke jer veruje u njihovu dobroćudnost.

9. Netačno, ne ubijam ih jer imam fobiju od njih! Osim kad smo suočeni 1 na 1 i kad nemam gde da pobegnem. Onda moram da ga klepim nečim.

Sledeća osoba se plaši pasa svih rasa. :)

10. Neeee, poštujem ih, to su moji prijatelji i ja ih češkam i pričam sa njima. Osim kad naleti horda lutalica, tad se baš i ne poznajemo :)

SO ne može bez soli.

11. Potpuno netačno, meni bi kutija soli trajala par godina. :)

Sledeća osoba voli zimske mesece više nego letnje.

12. Pre sam ih više voleo. A sad samo kad poludim od vrućine, ti zimski umeju da donesu neku dešperantnu notu u sebi pa više naginjem letnjim.

SO voli da putuje vozom kako bi gledala predele.

13. Nisam često putovala vozom, par puta na relaciji BG-NS, ovo moje sranje od grada nema železnicu. :)

Sledeća osoba ne pravi bitnu razliku između svetlog i tamnog piva.

14. Još kako, velika pristalica nikšićkog crnog, uspešno sam preobratio nekoliko takvih što ne razlikuju. Al' kad nema - može i svetlo :)

SO je Rob Love. :))

15. Ne, ti si taj koji je superstar. :)

Sledeća osoba voli belu kafu.

16. Ja sam zvezda u oblaku dima :P

Tamo već nažvrljah da nisam lud za kafom, tu belu sam pio kao manji.

SO voli masline.

17. Voli, obožava! Crne malo više nego zelene, ali svakako voli. :)

Sledeća osoba više voli da poruči pizzu nego da se bakće oko rerne i sprema istu. :)

18. Rispek' za crne, moj čovek! :)

Uvek, mada ne naručujem često jer ima ko da spremi, ali za sad je jaje na oko kruna moje kulinarske karijere! :)

SO se nervira kad vidi da neko u ovoj igri piše skraćeno SO umesto sledeća osoba :D

19. Hahahahaha, sjajno, čestitam na kulinarskom uspehu, fascinirana sam! :)
    Netačno, nije mi iritantno, nego ja ne volim skraćenice, zato ih ne kuckam niti ih pišem.

Sledeća osoba može da spava 10 sati u kontinuitetu, bez ikakvog buđenja.

20. Hahaha, veći sam šmeker od Đejmsa Prolivera :D

Ih, šta je 10 sati, znao sam ja i za bolje dane! Al' uz tu reputaciju spavalice, ipak ide činjenica da najmanje od svih spavam kad sam u društvu (na moru i sl.)

SO bi đuskala sa leptirima.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.