Размишљам о будућности само понекад и то је она прича шта ћу да будем кад порастем, да ли ћу имати деце, трућ бућ...али никада не размишљам о будућносту у смислу 'о боже пуно пијем, за 30 година имаћу проблема са јетром'...боле ме бриге...не знам да ли ме конташ...:)
Прво, често се смарам вишком килограма, али трудим се да не смарам људе око себе, и гле чуда успева ми! :)
Неостварен сад из детињства...па углавном еј све или остварено или ми је сад смешно...сада имам друге смове и циљеве. :)
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Па не знам...ја волим да доминирам увек :)
СО се плаши са се не зарази на базенима.
Hahaha, jok, leti ne idem prosto zbog gužve, a i more je more! Zimi može.
SO više voli mačke od pasa.
Ваљда је очигледно? :)
СО размишља да промени аватар.
Jok, to bi već bilo previše truda :)
SO nije probala nargilu.
Нисам.
СО често пије коктеле.
Jok, više volim konkretne stvari, mada smo sad na moru forsirali Cuba libre u sopstvenoj režiji :)
SO misli da je dovoljno zrela za svoje godine.
Некад зрела ко крушка, а некада, као оно на чету млатим се млатим :))))))))))))) ко дете...шта ја знам, ваљда јесам.
СО мисли да сам довољно зрела за своје године.
...misli da će to sve biti u redu :)) Ma jesi, k'o matora! :)
SO ne razmišlja puno o budućnosti.
Размишљам о будућности само понекад и то је она прича шта ћу да будем кад порастем, да ли ћу имати деце, трућ бућ...али никада не размишљам о будућносту у смислу 'о боже пуно пијем, за 30 година имаћу проблема са јетром'...боле ме бриге...не знам да ли ме конташ...:)
СО размишља о женидби. ;)
nikome ne zelim toliko zlo :)
so se ne smara viskom/manjkom kilograma.
Hahahahah, jezik pregrizla, jok, što kaže Cakana - zelen sam k'o šljivciga u zoru, ali volim ratare kad oru! :D
SO ima neki neostvaren san iz detinjstva koji je još uvek prati.
Јујујуууу како се песимистични према браку...:)))
Прво, често се смарам вишком килограма, али трудим се да не смарам људе око себе, и гле чуда успева ми! :)
Неостварен сад из детињства...па углавном еј све или остварено или ми је сад смешно...сада имам друге смове и циљеве. :)
СО зна пуно вицева.
Zna ali sve progresivno zaboravlja, hard disk se prepunio...
SO voli tekilu!
Волим, али уз обавезну пратњу соли и лимуна...овако без, више ми се исплати да пијем шљиву право да ти кажем.
СО је чула за Вукајлију од друштва.
Ne'am pojma, mislim da sam sam nabasao pošto sam više na netu od ostatka ekipe
SO će u skorijoj budućnosti posetiti Amsterdam.
Нећу, једино што ћу посетити је Тасос.
СО није дуго имала инспирацију за дефку.
Njah, baš mi te je žao :))) Gde se ima tu se i prosipa :))
Imam insp al' me baš mrzi da realizujem, više uživam ovde!
SO je trenirala nekad nešto. šah i solfeđo se ne računaju :D
Хахахахха где се има ту се и просипаа...хахаххаха има се може се...:)))
Е лења бубо! :)
Јесам, прво сам ишла на фолклор, па сам тренирала одбојку. Али најбоља ствар на коју сам ван школе ишла је глума...ал баталила...
СО се нервира кад гледа текме на телевизији.
A šta ću, bolest-ludost :)))
Ne preterano, ponekad, mada je tih nekoliko basket tekmi sve što vidim od tv-a za celu godinu.
SO ne zna francuski jezik.
Нем благе везе. Учим немачки.
СО добро говори енглески.