Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
3.05.
SO ima metar u širinu.
u ramenima, pa ne znam tačno, ali imam široka ramena
SO je biseksualac
Levoruk.
SO je neuračunljiva.
da
SO radi na trafici i nosi podvezice
tacno.
so mirise kao beskucnik
ne
so je beskucnik
da.
so ima 064 karticu
Ne.
SO ima dva telefona.
da
SO nema fon
imam
SO nema kredita
Jako malo.
SO nema plazmu.
Neeeema.
Sledeca osoba uvek kasni.
malo
SO ne sme da gleda horor filmove
Ne uvek, ponekad dođem na vreme:)
Sledeća osoba ne zna da pliva?
Znam.
Sledeća osoba ne ume da napiše pesmu.
znam
SO voli sto je SO
моја фора мурш...:)
СО је поранила.
Kostja, nevolja me digla još u 4h. Vratila sam se taman da se spremim za posao...
Sledeća osoba olako shvata kritike.
Netačno.
Sledećoj osobi je noćas bilo zima.
Skoro.
SO prodaje čiode i krastavce na pijaci.