Ko poslednji pobednik 57

1. Loša ti dioptrija, vuče. :)

2. Oči bole ali srce zna. :)

3. Ahahahahha e vala si me nasmejao. :)

4. Hehehehe, drago mi je.

5. Nema još, ali će biti. Najavili i grmljavinu, pa sam u pripravnosti da isključim sve uređaje iz struje.

6. Uf, ja to nikad ne radim..sve verujem da nisam baš toliki baksuz. :)

7. I ja pre dve godine verovao i crče matična. Udario grom četiri ulice dalje. Samo što me srčka nije stigla.

8. Pa ono kontam da neće grom u koprive..staviću koprivu na wallpaper.. :)

9. I obavezno operi kosu šamponom od koprive. Trebalo bi da odradi stvar. :)

10. Ma sad sam prala nekim sa dodatkom ekstrakta bambusa.. a k'o da sveti Ilija zna razilku između ta dva, neće on mene dirati.. :D

11. Ma samo da si ti nama na bezbednom. Pa ako zvekne negde i crkne tv ili komp, platićeš petoduplo više nego taj šampon. :D Ma zezam te. Nadam se da nisam baksuz :). Ipak čuvaj to čudo što imaš od skalamerije koja te čini srećnom i svakodnevno te nasmeje, da ne bi pukla para i para kao ja što sam puk'o.

12. Lap top je. Isključiću ga kad postane ozbiljno. Za sad je okej. :)

13. Laki, baksuze! Sta radis osim sto pobedjujes na kvarno? A? :)

14. Napravim lutkicu sa likom malog prsta , i onda je besomucno bodem celu noc i onda kada mi se vise ne igra na ovoj temi ja je podignem i pritisnem plisanom sacicom enter i tog trenutka je igra gotova a ja pobednik..........

15. Pozajmi i meni tu lutkicu da se i ja malo igram. :)

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.