Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
To bi značilo da moraš glasati za svaku definiciju. Koliko sam samo puta pročitala komentare bez ikakve želje da ocjenim definiciju....
a što se toliko cimate oko sugestije? kao da ste nesposobni da sami procenite da li je nešto dobro ili ne, pa morate da se povodite za glasovima i komentarima. po mom mišljenju su nepotrebni i ovi sakriveni glasovi. jedini efekat koji imaju je to što se kao iznenadiš kad vidiš da si jedini plus/minus dao ti, a isto bi uradio i da ih vidiš. aj razmislite malo.
Hajde da ne možemo ni definicije da vidimo, nego neka samo stoje oni zeleni palčevi, a glasamo prema osećaju.
Тооо Арте... Хајде да сви пробудимо видовиту Зорку у нама :)
Stvarno su ovo nevidjene, pa budem politicki korektan, nepotrebnosti, sto se tice skrivanja glasova i autora (i komentara)! Ne znam cemo sve to...
Po meni je vukajlija izgubila ovim skrivanjem glasova, samo nadam se da ce se tu stati sa skrivanjem!
Nova igra : "glasaj i provjeri da li mislis kao prosjecni vukajlijas".
Dosad nisam nijednom bio mimo svijeta :)
A gde je sakrivena buksna da ja vas pitam?
I posle nije narkoman... Jos moderator, sramota!
Još uvek nema informacija o buxni!?
Nije loše ovo . . mora se priznat'
Ali sklanjanje autora je već previše . . mislim, ja često i browsujem preko autora . .
Hmm . .upravo sam shvatio da podržavam ono neutralno dugme - neću da glasam za, neću protiv, ali oću da vidim kako se kotira . . Naravno, posle da ne možeš da promeniš ..
Ja znam gde je buxna, ali neću da vam kažem.
To je tajna internacionalnog Pingvino-Vojničkog Liberacionog Fronta.
Da bi ste saznali gde je buxna moraćete da probijete ekstremno-elitnu stražu najbolje obučenih pingvina koji čuvaju ovaj tajni dokument o buxni.
...
Whatevah! :)
EDIT: jeste li znali da vam prst postane ljubičast kad ga pritegnete gumicom?
EDIT2: ...wow... kaizene... kakve si ovo zmajeve stavio na Vukajliju?
EDIT3: jao vidi... slova igraju kan-kan...
EDIT4: Falcon PAWNCH!!!