Ko poslednji pobednik 58

1. lepota u jednostavnosti :D

2. John Lock došao po svoje!

3. ... i Paja Cutura.

4. Јупи, ја сам последња!

5. Јесам, Лаки, јесам, али ти то још увек не знаш! :)))
    Пуфнице, буди мало на мојој страни бре! ;)

6. Ne mogu, i ja bih volela da budem poslednja, podrzi ti mene! :P :))

7. nije fer , ima vas vise.................ovo se odjednom pretvorilo u takmicenje l@ki protiv svih :))

8. Ево, директно из Крагујевца стиже подршка за Пуфницу...алее алеее алееее алеееее напред Пуфницеееее!!!!

9. Mici ti si iz Kragujevca?Malo Zastava,Yugo,Fiat i ti fazoni :))

10. Devojke, ja vas sve podržavam! Samo napred!

11. Juuupi, ako je iz Kragujevca onda moram da pobedim! :)))
    Laki, ti si jedan, ali imas carobne moci na svojoj strani... :)

12. Лаки, јесам :Р Срам те било! Југића ми дираш! :)))
    Вуче, хвала, хвала..:)
    Пуфнице, наравски!

13. Yugo je odlican za dve stvari , divljacku voznju i jebanje na zadnjem sedistu...............priceless

14. Реално Лаки, једино фића не веља за то друго...пошто јој је задње седиште негде као столица, те величине....:))))

15. Hvala Vuce! :)
    Mora neka pobuna da se digne protiv Lakija i njegovih pobeda... :))

16. Пуфнице, па то је бар лако, доведемо му неке рибе и завршиле смо посао!

17. E ovako, s obzirom da je tema neko vreme bila ne toliko aktivna, mislim da su moderatori smislili foru da jedan te isti bude pobednik više puta za redom da bi privukli pažnju na tu temu. Uspeli su u tome. :)

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.