Ko poslednji pobednik 59

1. Нема шансе тражим пут већ 15 дана :)

2. Hvala. :) Moj avatar je likovni prikaz Yog-Sothotha.

http://en.wikipedia.org/wiki/Yog-Sothoth

3. О боже! Или си смотана или си баксузна. Кукууу :))))

4. Баксуз на куб :))

5. Вампи, није ни битно, битно да је ко моја мачка...:)))
    Звездице, како мајке ти ја да те удавам? Зету да кажем еве ти је, ал пази падаће клавири са неба док будете ишли улицом...:(((ж
    :)))))))))))

6. Ja sam 'ladno mislio da si napisala baksuz na zub. I pitam se ''sta joj to znaci?!''. Kad uzmem da procitam ponovo i vidim... :)

7. Хахаха ко каже да хоћу да се удавам? :))

Овом умирем! :))
    http://www.youtube.com/watch?v=xkevf8U-biM

8. Звездице, по прорачунима моје бабе, ти си дјева за удају таман! :)))

9. Mogu ja da kitim svatove?

10. Може, Стаклена, може, тебе смо већ удомили код Пеккија...:)))
    ОООО како сам се бламнула сам код Упира, дечко се уплашио, оде да спава...оооо грешком написала Пинк Флојд уместо Цепелин..оооооо иди скочи с моста дете....:((((

11. Hahaha, ja reko' zvala ga greškom preko skajpa u negližeu...ovako nije strašno ništa. :D

12. Овде мене удају без моје воље аман :)

13. K'o da sam se ja mnogo pitala kad me udadoše za Pekkyja... :)

14. Хахахаххаах :)))) ма није уопште, нестаде дечко одмах :)))) јујујууууу много сам у заднње време дилејастична постала, не ваља ми то...:)))
    Е знаш шта има ново, малопре сма возила скутерче...:)))

15. Oho, lepo bogami! Kakav je filing? I čiji je motor? :D

16. Звездице, још само младожења, ал неки ја да ти га узаберем ако се не љутиш, ипак имам искуства са тим. :)))
    Мој је мотор, мој, купио ми татааа....:))))) мислим није требсло да купи, посто сам просли пут кад сма села закуцала мотор у ограду ал ајде :)) Е много је лепо, обожавајуће!

17. sto su se jezici razvezali :)

18. Ледени, ајде мало и ти, одмени дежурне причалице! :)

19. Oho, Mici, pa da častiš! :)

20. ako se ja razvezem pobjegoste svi od mene i nikad se ne vratiste :)

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.