Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
http://www.youtube.com/watch?v=257lYZK_Gvw&feature=related
Samo ti pričaj, prijatelju, meni ionako dosadno. :)
Полакооо са тим чашћавањем, шта и онда се скркам и заглавим у болници па изађем, па опет да частиш што си изашла, па провозам дечка, да частиш што си провозала дечка, па офарбам мотор да частиш што си офарбала....има да ме опељешите! ;)))
A ne prijavljuješ novosti? Koji je, je li seksi Aleksandar? :) I valjda dečko treba tebe da provoza? :)
Није Алекс мој је увек ту али само пасивно...сад је један фин дечкић, свидео би ти се...:))) Нећу ништа више да ти кажеммм...:)))))
Ahahahahaha, pazi nju kako je tajnovita...a "znam" li ga? Pošalji odgovor na pvt ako se stidiš 'vako javno. :)
Де ја знам дал ти њега знаш?! :)))) Не, ненееенененееее никоме нисам рекла, не треба ни ти да будеш изузетак....:))))))
Pa i ne moraš ništa zvanično da kažeš, ti silni smajliji govore sami za sebe, sad i ja znam ko je. ;)
Хахаххахахахахахаааааа....:)))) па да си баба Станојка која гледа у пасуљ и друго семење не би могла да провалиш! :))))
Nema veze, ja ću onda da verujem u ono što mi se sviđa, i nemoj da me razočaraš kad saznam istinu, inače nema lakova! Pa ti sad vidi. :)
Јојојоооо ајде кажи ми на кога сумњаш, мислим ко је у питању...
Нема лакова :(((
jea..
Jos nema pobednika, ccc...
ko mi dira temu mis ga iziJo....
Nikooo...
Добры дан.
dobar dan...
POSLEDNJIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
Nisiiiiiiiiiii.. :)
Nisiiii ni tiiiiiiiiiiiiiiii ;))))
A bogami ni tiiiiiiiiiii! :)