Molim vas da mi odate carobnu matematicku formulu koja se koristi da bi se dobila brojka koja iskazuje nasu popularnost na ovom simpaticnom sajtu. :)
Hvala unapred.
Imas tri sajber jabuke, pojedes dve i ostane ti jedna sajber jabuka! I tako... :-)))
Broj pozitivnih glasova minus broj negativnih na tvoje defke i to je to. Osim ako ja ne kontam pitanje...
Pogledaj svoje defke. Recimo da imas 20 za i 5 protiv na neku. Razlika od 15 se racuna u popularnost. I tako za svaku defku. Kad te razlike saberes dobijes popularnost. :-)
A pojedi jabuku, ne moze da skodi... ;-)
Broj datih glasova: 1860 za / 88 protiv
Joj barracuda... Ima logike. Da su to glasovi za moje definicije, bilo bi valjda "broj dobijenih glasova".
Ako imate neki recept da pocnem da razmisljam logicno, sugerisite slobodno. :)
A šta mislite o tome da se popularnost računa po formuli (broj pozitivnih - broj negativnih) / ukupan broj definicija člana? Time bi se dala prednost kvalitetu nad kvantitetom.
Vremenski grafik popularnosti za ukupno bivstvovanje na sajhtu. Linearno programiranje, radna prava za izračunavanje zlatnog vremena za definisanje. Prognoza popularnosti za 3 dana, za mesec dana i godinu dana.
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Molim vas da mi odate carobnu matematicku formulu koja se koristi da bi se dobila brojka koja iskazuje nasu popularnost na ovom simpaticnom sajtu. :)
Hvala unapred.
Imas tri sajber jabuke, pojedes dve i ostane ti jedna sajber jabuka! I tako... :-)))
Broj pozitivnih glasova minus broj negativnih na tvoje defke i to je to. Osim ako ja ne kontam pitanje...
Ma, grickanje sajber jabuka bilo je prvo sto sam probala. Nije to.
Popularnost: 569
Vidis? :)
Broj datih glasova: to ti je odnos glasova koje si TI dala drugima, a ne drugi tebi.
Pogledaj svoje defke. Recimo da imas 20 za i 5 protiv na neku. Razlika od 15 se racuna u popularnost. I tako za svaku defku. Kad te razlike saberes dobijes popularnost. :-)
A pojedi jabuku, ne moze da skodi... ;-)
Joj barracuda... Ima logike. Da su to glasovi za moje definicije, bilo bi valjda "broj dobijenih glasova".
Ako imate neki recept da pocnem da razmisljam logicno, sugerisite slobodno. :)
Do tad, idem da pojedem jabuku. :)
E ja sam se isto tripovao na taj fazon prva dva meseca Dunjo. Nisi usamljena. :))
Sad mi je lakse. :)
A šta mislite o tome da se popularnost računa po formuli (broj pozitivnih - broj negativnih) / ukupan broj definicija člana? Time bi se dala prednost kvalitetu nad kvantitetom.
Vise puta predlagano. Ali to bi znacilo da je onaj "moja baba" lik prvi sa samo 5 definicija. Mada ne bi bilo lose da stoji u profilu, cisto da ima :)
Da je neki zaneseni matematičar pravio sajt članovi bi u profilu imali apsolutnu popularnost i relativnu popularnost :)
Vremenski grafik popularnosti za ukupno bivstvovanje na sajhtu. Linearno programiranje, radna prava za izračunavanje zlatnog vremena za definisanje. Prognoza popularnosti za 3 dana, za mesec dana i godinu dana.
TAKO JE!
@Dragišić
Je l' to Staljin dok je išao na faks?
Kada ja obrisem svoju definicuju ostaje "popularnost" iste?
Kada moderator obrise moju definicuju brise i "popularnost" iste?
Jel ovako ide?
Ne. Kako god da se definicija obriše, smanjuje ti se popularnost (ili povećava ako je u negativnom skoru).
http://vukajlija.com/recnik/autori/9189
# Popularnost: 37
http://vukajlija.com/recnik/autori/9189/definicije
22 - 1 + 16 - 0 + 6 - 5 = 21 + 16 + 1 = 38
A obrisao sam jednu definiciju koja je bila 5:6
Sa druge strane su mi obrisane 2 definicije koje su imale pozitivan skor?
Hmm... to jeste čudno. O_o
Nemam ideju šta je u pitanju.
To je u stvari prosecna popularnost po defki...
...e,oko cega se vi zaludjujete...:)