Fantasy Vukajlija Premier Liga Sezona 1

1. Tak' tak'... Dok nisam poslednje, sve je dobro. :)

2. Kako sam počeo još sam dobro i završio.

3. Kako sam zadovoljan?

Pola poena mi doneo Aršavin...22.

Imam Fridela na golu, ej...a primio 6 komada. Meni samo nije jasno "počivši" Samhain kako je slabije odigrao od mene, i dobio sam 3 boda, ni sam ne znam kako...

Mora da menjam nešto...al neću golmana...

4. E Vlatko pa su to ove automatske izmene možda?

Ja tak'o uzeo dva boda na koje nisam računao,izvesna gospoda Mekartur i Gedira po jedan.To su oni ko što su bili Banatajn i Eskobar na svetskom,zadnji na strani. :)

U svakom slučaju bolji su bili od Žigića,Vidića i naravno Metju Apsona koji mi je otišao u minus. :))

5. Pa da automatske to je to, Ivanović mi doneo 5 poena, a Osman 1 bod, meni samo ne ide u glavu šta je koj kurac onaj Defo napravio pa nije igrao uopšte...ne definitivno moram nekog da menjam... ;)

I normalno glupa Aston Vila...Fridel 0 boda, a Vornok -1 bod, nisam mogo ni da ga zamenim. A ovamo kad se registrovah na brzinu izabrah da sam fan Aston Vile, ništa mi ne pade na pamet drugo, i rekoh ajde da bar imam nekog igrača Vile u timu, a i jaki su, a i da mi gospoda navijači Vile ne kenjaju kako sam kao fan, a nemam nijednog :) Kad ja tamo, a ono međutim...moram sad da gledam i ko se s kim sastaje (na klubove mislim, ne na nas)...al dobro snaćićemo se nekako :)

6. Kako ste zadovoljni odigranim kolom?

Ужаснути смо.

7. Ужаснути смо.

x2

8. i tebi Vlajko Aršavin kapiten?

Ja sam danas masu igrača zamenio, skinuli mi 8 poena za transfere, i sve to da bi iskalkulisao da kupim drogbu, nema leba bez njega. Imao sam 3 naša, sad samo Vidića a i on će brzo da litka.

"počivši" Samhain

Što su njega banovali zna li ko?

9. i tebi Vlajko Aršavin kapiten?

Meni su uvek napadači kapiteni. Defo mi je kapiten, da nisi reko ne bi shvatio koliku sam sreću imao. Defo nije ni igrao, a kapiten mi s emenja po Value, i došla traka Aršavinu i usralo me :)

10. Meni proslo kolo bio Tevez, pa se nije proslavio tako da sam stavio Arsavina, kad ono Tevez uvali 2 komada, jebiga.
    Ali od sledeceg mi je Drogba kapiten, samo se plasim da ne izbaksuziram coveku neki tezak prelom noge.

11. Ja posle ovog kola zamenio Artetu za Skolsa, i dobar sam u banci 2,4 m. Zadovoljan sam :)

12. Ja posle ovog kola zamenio Artetu za Skolsa, i dobar sam u banci 2,4 m. Zadovoljan sam :)

:D

Ali od sledeceg mi je Drogba kapiten, samo se plasim da ne izbaksuziram coveku neki tezak prelom noge.

ja sam konkretno teo Nzogbiu da zamenim ili Osmana, ali malo tarja vredu, i oprobah ovu tvoju metodu, samo me mrzelo Drogbu da kupujem, ne pada mi na pamet i kuću i njivu i trešnju staru da prodajem zbog nj. Kupidoh Anđelku :)

13. Е, Влајко, немој само да бришеш онај први пост, молим те. Преко њега увијек идем на сајт. Пеки д Бој га је, кад смо оно играли за Свјетско првенство, био обрисао и тако ме онемогућио у приступу сајту :-)
    Некако ми је лакше да кликнем на онај линк, него да пишем адресу горе у адрес бар

14. Ma jok, nisam ni planirao da ga brišem. Bezbedan si :)

15. Skols je car.. Ubacih ga mjesto modrića, nešto povrijeđen.. Da ne zna ko zašto Runi nije igrao i oće li to trajat kolko?

16. Kako ste zadovoljni odigranim kolom?

Ja naravno ne mogu da budem nezadovoljan.
    Ali moglo je i bolje. 3 igraca u izmeni su mi dobili ukupno 26 bodova, od toga Tevez 11. Zamenio sam ga jer je proslo kolo odigrao lose, a mislio sam da ce da bude sada tvrda utakmica i da nece da dodje do izrazaja toliko, ipak je Liverpul to. A ono on metnu 2 gola i na kraju 3-0 za "gradjane". Nisam ocekivao od Liverpula ovo.

17. A jbg, Mančesteru na klupi Silva, Baloteli i takvi tipovi, a Liverpul Pačeka mladog ima.. Mada polako.. Malo dok se sklope kockice Hodžsonu.. Inače, zadovoljan sam kolom.. Hangelanda od sad stavljam u prve i to je to..

18. Ja napravio dodatni transfer, tako da imam 4 boda manje (jos se nije ucitalo u ligama). Treci na tabeli je sada na samo 2 boda razlike od mene

19. Је л' могу сад да вам се прикључим?

20. Можеш слободно. Имаш на првом посту објашњења и линкове од фантазија.

Него да ја питам остале: Да ли ћемо правити такмичење и за Лигу Шампиона/Лигу Европе?

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.