Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Da objasnim
Glavni
sunshine
''Упарена са уморном шљакерском фацом, неодољиво асоцира на претакање горива из комшијског кеца, буђави зденка сир сервиран у обданишту и флеке од моторног уља које додају црну боју у сивило улица београдских предграђа. Клинци које су штекаре од родитеља огртале у ово ругло, данас су двадесетпетогодишње девице, пате од комплекса инфериорности, заглавили су Лазару или су већ оверили од пајда, јер ране од бувљаче зарасту, али остану зајебани ожиљци.'' - Burzum
FLEKE OD MOTORNOG ULJA KOJE DODAJU CRNU BOJU U SIVILO ULICA
PA <33333333
"Maja misli da prestaješ da postojiš svaki put kad joj izađeš iz vidokruga, a Aca već pet minuta umače bananicu u dlake na podu! A žena ti je, iskreno se nadam, samo debela, a ne opet trudna."
http://vukajlija.com/novopeceni-roditelji-koji-se-hvale-nepostojecim-umisljenim-podvizima-njihove-dece/662453
- Otkud znam, profesorka...valjda se rokaju međusobno...mis'im, mama tapir i tata tapir, xexexe...
- A ja ću tebi da "roknem" jednu jedinicu za kraj pa ti saznaj do avgusta!
- A što pušite kurac, profesorka, kad nismo učili?!?!
Тхе Проф
Међутим, чедо се руши, а након исказане неверице Живадин уз гласно јебање сунца у пичку придиже регал. Тамо где је стајао леви предњи ногар гура сипорекс, а тамо где су стајали оба десна ногара, бифе са отварањем на кип и Шешељев портрет у дуборезу сада нема ничега, па Живадин одузима баби штаку уз њено гласно неслагање са патоса и њоме поткочује десну страну, измакне се, погледа и каже: "КО ШЕЋЕР!"
Глибан
Jebiga, nisi moro celu defku, ali ajde
Elem
sedplas
Loller_Low
Tulumbac
Ox
Loller_Low
- Je l' si video nekad Dragišinu sestru?
- Aha, prava futrola za kurac.
Potencijalna upotreba:
- Ti si moj veliki nežni meda.
- A ti moja futrola za kurac.
nemeček
Stvarnost:
Staljin: Druže Brože, mnogo se kurčiš. Zna se ko je medved u ovoj vezi.
Tito: Ne ćujem te, druže Džugašvili
Staljin: Kažem, mojne šamaram
Tito: Ne ćujem te... Kao da... Kao da nešto pišti majktibožju!
Staljin: Da nisi ostavio samovar na štednjaku?
Tito: Ah, ne, sad shvatam što je! PIŠTI MI JAJCE!
Ariel Ultra
Momak 1: Samo ti kokaj ćale.
Momak 2: Kokni nam ga brzo čiko Tata.
Tata: RKE KOKE.
Surovi
- Ali, ja te volim!
- Ti da ćutiš, kume...s tobom ću posle da se obračunam!
Trouble
Loller_Low
- Mislim da će razumeti ako im saopštim na pravi način. Uvek smo imali jako dobru komunikaciju.
- Mama gde je tata?
- Tata je pogino, zlato.
- Kako to?
- Pa strado. Aj idi igraj se.
- JAKO DOBRU KOMUNIKACIJU?
- U načelu.
syngrafeas
Лидана: Ћао мацане, што си сладак јел би хтео да ти попушим мало?
Мита Мацан: А колко кошта?
Лидана: Само једна црвена свиђаш ми се пуно па имаш попуст!
Мита Мацан: У кер те твој па то метер жита!
mangulije
celt
http://vukajlija.com/jel-spavas/140498
- Па не знам брате, али бавићу се оним што волим.
- Ићи ћеш брадат у тексас јакни и плашити бабе по калишу?
- То је оно што волим.
GrayWolf
- Чајерије шукарије?
The Big Dipper
- Čekam GEMBEŠE da ih bijem majko!
Grč i suza u majčinom oku.
Tибор
а ти ћеш се угушит' у њему.
Јебено си мртав, идиоте.
Цар
Рађард
И хитић деценије, који није из примера али боли ме курац, ваља оживети тему: