U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
- "More, nemo' je'š govna, nego da vratiš do petnaestog, da ne bih počeo da obračunavam kamatu..."
Ming
-Jel možeš ti to meni da objasniš onako seljački?
-Ako ti kaže "Šta je majmune!" šutni ga u muda!
Uroš
Kafka
MOTIKA
wojtek
Lullaby
-Ček, zapisala mi je ćerka negde... aha, evo ga... hm ... izgleda da je ovo ... wabwadow
mali prst
Black Hole
Данкан Фергусон
Gvozdenović
Zmia
MOGSHA
Black Hole
Biljana: Hvala na ovom inspirativnom razgovoru, Branislave! Nadam se da se vidimo na proslavi dvogodišnjice otvaranja akva parka u Jagodini! A da vidimo kakvi su utisci Bate Kan-Kana...
Zmia
Zmia
Zmia
(你好)
Kineski ili mandarinski pozdrav koji u Srbiji ima malo dugačiju konotaciju jer srpsko-kineska koprodukcija tako zaudara na neku tešku perverziju i Batu Živoinovića.
Kinez na buvljaku među ciganima, prolazi pored tezge svog suseda ciganina kojm je posao sa turskim gaćama počeo da puca kad su kinezi došli na Balkan.
Kinez Mile (svi imaju svoja srpska imena): "Njihao kom'šaaa."
Cigan Merdžan Nikolić (većina cigana sa civlinim prezimenima se preziva Nikolić): " Njihao ti moj kurac ciganski u usta te jebem žuta, serem ti se na deca!"
Dobra Losha Zla
Tip 2 - "Iz Beograda!"
Tip 1 - "Iz kog kraja?"
Tip 2 - "Iz Resnika/Batajnice/Surčina/Padinske skele/Obrenovca/Jabuke..."
Tip 1 - "hahahahhhaaaahahahahhaaaa da, a mi iz "provincije" ne učimo geografiju, hhahhhahhhahhahahahaaa"
Dobra Losha Zla
wojtek
Ljuba:”Zašto?”
Srki:”…karaću te zguza!”
Reservoir dog
Cane:Jeste li spremni?!
Publika:JESMO!
Cane:NE CUJEM VAS, JESTE LI SPREMNI!?
Publika:JESMO!
Cane:SPREMTE SE SPREMTE CETNICI!
Nickname
Tulumbac
Meśa
bikib
Хипстерка: Какав си сељак.
Џими
- Koje?
- Ma ona bre...znaš bre, sise one onako.
- U, dadada, uff dobra...
Vehbija Ćoralić
(Žena se lagano naginje ka mužu sa osmehom na licu, grli ga, poljubac u obraz i šapuće:)
- Dragomire, stoko, ponašaj se, nismo kod kuće...
Groucho_Marx
Mnogo je dobra tema :) Ne znam kako je ranije nisam videla... Pročitala sam skoro sve sad, bolje nego da čitam nove definicije...
- Šta da ti kažem, komšija, kad sam imao 12 godina, roditelji mi nisu dali iz kuće da izađem, posle sam prerastao pentranje po stablima, i sad mi nešto došlo. Aj sad ti mene kao poteraš tom motkom, kao što vijaš ovu dečurliju, a ja preskočim ogradu i pobegnem. Mada, nisam siguran da baš mogu da preskočim, a i kako da siđem sad. Joj, jebem ti starost, daj one merdevine.
Black Hole
ВД: Диар Стивен, ајде да бурнујемо овај твој рачунар, да ти покажем клип.
БД: Ај донт тинк соу Вуче. Комп је краљичино власништво, немојмо бити вандали.
ВД: Само да ти пустим "Репер Костолац". Немо' си Јевреј, после ће екстингвишујемо.
Burzum
Mnogo je dobra tema :) Ne znam kako je ranije nisam videla... Pročitala sam skoro sve sad, bolje nego da čitam nove definicije...
Обично је брзо изгурају. Иначе, ја дефиниције које су ми непознате, проналазим тако што копирам ове цитате у доњу претрагу. Тема је благо, нарочито кад су у питању дефиниције непознатих аутора...
ivcha1976
Ostatak gadne,neutrenirane masne družine:Aarrrghhh!
Konobar:Evo ga voppiiii!
Cela gadna,masna neobrijana družina:EEEeee saćemo pijemo vopppiiiii eee!Tekma,Srbija!
Random sisata ful avion pička (drugarici): Eh,eh muški,ihihi
Drugarica random sisate ful avion pičke: Ihihih
Cela gadna,štrokava družina sa još dosta random niskih,debelih muškaraca u pozadini: EEE bole nas kurac,žene eeeee,pivooouuu!
Gvozdenovic
-Ovo su Anica i Danica. Anice i Danice, ovo je Mika, linijski. Recite ćao....(ženskim glasom) Ćaoooooo!!! (malopređasnjim glasom) Pozdravi se Miko,dame su tu.
-Jesi poludeo, Bane...Koji ti je bre...Koja Anica...
-POZDRAVI SE!!! Ili sutra neću da te branim od seljaka u transu sa vilama.
-Ćao Anice. Ćao Danice. Divno izgledate večeras...
Zapata
A tako radiš i nađeš definiciju? Vidiš, nije ti loša ideja, ja se baš pitala kako da nađem celu, hvala :) Da, mnogo duhovitih i pametnih rečenica pročitah, divno...
Ox
Ненадјебиво:
MOGSHA