Citati iz definicija

  1. - "Brate, znači spasio si me... Dužan sam ti do kraja života!"
    - "More, nemo' je'š govna, nego da vratiš do petnaestog, da ne bih počeo da obračunavam kamatu..."

    Ming

    -...i tako ti prvo utvrdi kako on želi da razreši tu situaciju, budi na oprezu jer se sa takvim tipovima nikad ne zna, možda se ne zadrži na verbalnim, nego upotrebi i fizička sredstva.
    -Jel možeš ti to meni da objasniš onako seljački?
    -Ako ti kaže "Šta je majmune!" šutni ga u muda!

    Uroš

  2. voditelj: Vaš problem je rešen zahvaljujući grupi naučnika sa univerziteta Gvantanamo. Predstavljamo vam metal kurtn tutauznd, zavesice za vaš baldahin u vidu metalnih rešetki otporne na sve vremenske uslove. Veoma lako se montiraju ušrafljivanjem u vaš plafon, i za svega nekoliko minuta vaš baldahin biće lepši, praktičniji i što je najbitnije neće vam predstavljati problem u toku intimiziranja sa partnerom. Kako ti se čini Majk?

    Kafka

  3. Свирај!.

    MOTIKA

  4. Дарија, сине! Циглу па у главу, а, у пичку материну!

    wojtek

    Kao i sve rezervne igrače, najčešće ga možete naći na klupi, dok sa njom u naručju sanja da napokon postane vezni i dobije priliku da i on zatrese njenu mrežu.

    Lullaby

    -Oprostite, koja je to rasa?
    -Ček, zapisala mi je ćerka negde... aha, evo ga... hm ... izgleda da je ovo ... wabwadow

    mali prst

    Limes kad sjebanost teži plus beskonačno.

    Black Hole

  5. Ае леба ти, џидни ми ту пељу да не тресем више у кокице.

    Данкан Фергусон

  6. Intezitet mu je toliki da pomislite da bi ćale objekt hejta, da mu se u tom trenutku nađe pri ruci, spakovao u taksi i rekao taksisti da vozi do KST-a na metal meltdaun veče, kol'ko ga mrzi.

    Gvozdenović

    Писменост као цивилизацијска тековина полако почиње да бива популарна и у нашој земљи, добро, не толико популарна, више неопходна у смислу Споразума о стабилизацији и придруживању...

    Zmia

    Kapital je bogatstvo u keš smislu.

    MOGSHA

  7. Jovana: Hvala, Slobo, a sad novi hit Željka Joksimovića "Dodir leđa o telo vreteno".

    Black Hole

  8. Branislav Lečić: ... Srbija... u ovim vremenima... MORA... da usmeri svoju pažnju, svoj duh, svoje OČI pre svega... na pitanje Kreacije... jer... čovek je jedino biće kome je Bog ... dao ne samo moć, već i DUŽNOST da stvara... i da bude stvoren...

    Biljana: Hvala na ovom inspirativnom razgovoru, Branislave! Nadam se da se vidimo na proslavi dvogodišnjice otvaranja akva parka u Jagodini! A da vidimo kakvi su utisci Bate Kan-Kana...

    Zmia

    Pomijar domaćin. Hrana ga veseli. Ponajviše svinjski nusproizvodi. Krvavice, kavurmice, džigernjače, švargle, škembići, loj, papci, uši, muda, crevca, sve što zaudara na mokraću, govna ili leš mu rasplamsava apetit i donosi radost. Za razliku od većine ljudi, njega demistifikacija ovih namirnica dodatno motiviše.

    Zmia

    Чудовиште је прогања, клонира, киднапује, ови је спашавају, Биг Мази једе сатове и сере нешто, све у свему атмосфера одише страхом, насиљем и шизофренијом. Продуценти серије су били вођени идејом да се траума најбоље урезује у сећање и да ниси овладао језиком све док немаш ноћне море на њему, што би било у реду да језик није потпуно бачен у сенку сабласног сценарија и да се спомиње више од двадесетак речи.

    Zmia

    njihao (你好)

    (你好)
    Kineski ili mandarinski pozdrav koji u Srbiji ima malo dugačiju konotaciju jer srpsko-kineska koprodukcija tako zaudara na neku tešku perverziju i Batu Živoinovića.

    Kinez na buvljaku među ciganima, prolazi pored tezge svog suseda ciganina kojm je posao sa turskim gaćama počeo da puca kad su kinezi došli na Balkan.
    Kinez Mile (svi imaju svoja srpska imena): "Njihao kom'šaaa."
    Cigan Merdžan Nikolić (većina cigana sa civlinim prezimenima se preziva Nikolić): " Njihao ti moj kurac ciganski u usta te jebem žuta, serem ti se na deca!"

    Dobra Losha Zla

    Tip 1 - "Odakle si?"
    Tip 2 - "Iz Beograda!"
    Tip 1 - "Iz kog kraja?"
    Tip 2 - "Iz Resnika/Batajnice/Surčina/Padinske skele/Obrenovca/Jabuke..."
    Tip 1 - "hahahahhhaaaahahahahhaaaa da, a mi iz "provincije" ne učimo geografiju, hhahhhahhhahhahahahaaa"

    Dobra Losha Zla

  9. - Тата, кад би се потукли трамвај и Калемегдан, ко би победио?

    wojtek

  10. Srki:“Batice, nećemo se viđati neko vreme...“
    Ljuba:”Zašto?”
    Srki:”…karaću te zguza!”

    Reservoir dog

    Grupa izlazi na binu!
    Cane:Jeste li spremni?!
    Publika:JESMO!
    Cane:NE CUJEM VAS, JESTE LI SPREMNI!?
    Publika:JESMO!
    Cane:SPREMTE SE SPREMTE CETNICI!

    Nickname

  11. Cudna je stvar sto ta "danasnja omladina" ni pre 10 godina nije valjala ni po istog onog kurca pa je opet vecina izrasla u kol'ko-tol'ko normalne ljude. Ovo je i najbolji pokazatelj da je mladost k'o seoska kurva. Dok uzivaju u njoj, svima odgovara. Pocinje da ne valja tek kad dodje red na nekog drugog.

    Tulumbac

    Realno i očekivano bi bilo da posle rastanka s đevojkom pođeš ili pivo da popiješ, ili kući da ga izdrkaš, ali ne, ovaj lik je naša' na jadnu 'emi'sku da se izdrkava.

    Meśa

  12. sin:Pa de si bre Mr Proper zovem te pola sata!?Aj ne bilo ti zapoveđeno, počisti ovo da ne vide matori.Ja odo da prilegnem malo nešto sam sav ko kurac!

    bikib

    Нормална особа: Изгледаш распало. Као порнићарске равуље из седамдетих, фали ти само бркати баја да ти то скине и проџара те необријаном суџукастом мочугом.
    Хипстерка: Какав си сељак.

    Џими

  13. - E, se sećaš one?
    - Koje?
    - Ma ona bre...znaš bre, sise one onako.
    - U, dadada, uff dobra...

    Vehbija Ćoralić

    - Ja da ti kažem, ova' Dinkić je lopovčina je'na belosvecka, jebo mu... (indiskretan podrig) - svaka čast, snajka, musaka da poližeš prste! - za Dinkića sam počeo...
    (Žena se lagano naginje ka mužu sa osmehom na licu, grli ga, poljubac u obraz i šapuće:)
    - Dragomire, stoko, ponašaj se, nismo kod kuće...

    Groucho_Marx

  14. Mnogo je dobra tema :) Ne znam kako je ranije nisam videla... Pročitala sam skoro sve sad, bolje nego da čitam nove definicije...

  15. - Ma, deco, silazite s trešnje, majku vam jebem, odraću vas od batina kad vas do'vatim. Kući svojoj, pa tamo jedite...komšija Mićo, otkud vi na drvetu?
    - Šta da ti kažem, komšija, kad sam imao 12 godina, roditelji mi nisu dali iz kuće da izađem, posle sam prerastao pentranje po stablima, i sad mi nešto došlo. Aj sad ti mene kao poteraš tom motkom, kao što vijaš ovu dečurliju, a ja preskočim ogradu i pobegnem. Mada, nisam siguran da baš mogu da preskočim, a i kako da siđem sad. Joj, jebem ti starost, daj one merdevine.

    Black Hole

    Вук Драшковић у посети британском дипломати...

    ВД: Диар Стивен, ајде да бурнујемо овај твој рачунар, да ти покажем клип.
    БД: Ај донт тинк соу Вуче. Комп је краљичино власништво, немојмо бити вандали.
    ВД: Само да ти пустим "Репер Костолац". Немо' си Јевреј, после ће екстингвишујемо.

    Burzum

  16. forget-me-not

    Mnogo je dobra tema :) Ne znam kako je ranije nisam videla... Pročitala sam skoro sve sad, bolje nego da čitam nove definicije...

    Обично је брзо изгурају. Иначе, ја дефиниције које су ми непознате, проналазим тако што копирам ове цитате у доњу претрагу. Тема је благо, нарочито кад су у питању дефиниције непознатих аутора...

  17. Rodiš se, odeš u vojsku, vratiš se, oženiš, staviš kiseo kupus 30 - 40 puta i umreš.

    ivcha1976

    Gadnjikavi,niski ćelavac u tridesetim : EEEeee Pivooou!Konobareee pivooo!
    Ostatak gadne,neutrenirane masne družine:Aarrrghhh!
    Konobar:Evo ga voppiiii!
    Cela gadna,masna neobrijana družina:EEEeee saćemo pijemo vopppiiiii eee!Tekma,Srbija!
    Random sisata ful avion pička (drugarici): Eh,eh muški,ihihi
    Drugarica random sisate ful avion pičke: Ihihih
    Cela gadna,štrokava družina sa još dosta random niskih,debelih muškaraca u pozadini: EEE bole nas kurac,žene eeeee,pivooouuu!

    Gvozdenovic

    (Vadi dva ručna topa, lascivno trlja cevi jednu o drugu)
    -Ovo su Anica i Danica. Anice i Danice, ovo je Mika, linijski. Recite ćao....(ženskim glasom) Ćaoooooo!!! (malopređasnjim glasom) Pozdravi se Miko,dame su tu.
    -Jesi poludeo, Bane...Koji ti je bre...Koja Anica...
    -POZDRAVI SE!!! Ili sutra neću da te branim od seljaka u transu sa vilama.
    -Ćao Anice. Ćao Danice. Divno izgledate večeras...

    Zapata

  18. A tako radiš i nađeš definiciju? Vidiš, nije ti loša ideja, ja se baš pitala kako da nađem celu, hvala :) Da, mnogo duhovitih i pametnih rečenica pročitah, divno...

  19. ...a zašto ja čitam ovo, zašto postoji ovakva knjiga, kud plovi ovaj brod i hoću li konačno ugledati krilatog majmuna od žada tačno u ponoć? Ma jebe mi se, još tri ispita pa diploma, da mi majka pusti suzu, pa da se ispišam po njoj. Po diplomi, ne po majci.

    Ox

  20. Ненадјебиво:

    DA JE JUGOSLAVIJE VELIKE SADA GDE BI NAMA KRAJA BILO SADA.

    MOGSHA

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.