Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Jebi ga čovek sad uzeo nadimak iz Kamiondžija, ne prolaze dobro ovde oni koje Jare ne ume da zapamti :)
Mrš dromfuljice jedne, sa mojim ste jadom našli da se sprdate, kurvaćetine!
А, па нећемо тако да се играмо.
Vidi, ko nam je to došao. :)
А, па нећемо тако да се играмо.
Izgleda da je Pekiju opasno stao/la na zulj.
Jok, nego je to dupli jednog lika što upao na moderatorski nalog i pobrisao gomilu defki i napravio sranje.
Ah, Lemaja je dobro govorila za kitnjatost.
Продавница је када уђеш у продавницу а члан си МЕНСЕ.
Kafka
Izgleda da je Pekiju opasno stao/la na zulj.
Jok, nego je to dupli jednog lika što upao na moderatorski nalog i pobrisao gomilu defki i napravio sranje.
Znam, ovo je JTU, dugo sam ja na sajtu, doduse koristeci drugi nalog. Al sam procitao negde, ne mogu sad da se setim tacno gde, da je izvredjao Pekija kako je deriste i te fore. Znam da je i ranije Peki banovao njegove duple, ostale modove nije bilo briga.
Roki Bilbao
syngrafeas
LUDI CAK
Sherif_Gile
Triša
DukaJazzIII
Nije iz defke sa profila je
cepam atome
:Предраг Мијатовић успорено прилази док зализује косу:
-Дозволите.
Apofis
mrljo
CrazyAjvar
casprekaz
Francky Delevra
Kriv je i što bivaš prebijen svako veče u kafani.
Kriv je, svjetlost mu srebrnu.
Kriv je.
Glavni krivac.
I nikada neće odgovarati za svoje postupke.
Nikada.
Jebe se njemu.
Jebe se i tebi al' nemaš šta.
Jebe ti se za život.
Kriv je taj jebeni pun mjesec.
I ono veče kada si prislonio hladnu cijev na čelo i rekao 'ZBOGOM ŽOHARI, JEBO VAM JA PAS MATER' je bio pun mjesec.
A i noćas je k'o lubenica pun mjesec iznad Bosne.
Jebo vas Brega.
Pun je mjesec.
Bjež'te u podrume.
Jebo ovo.
Skočimiš
Dragan nije imao snage da kaže sve ovo. Sve je to isparilo u vidu izmaglice.
Skočimiš
Reservior Dog
Voćar
Da malo osvežim temu jer je megakul:
Riba : ( svrš) Kako si ti pametan... (svrš, svrš)
Tutke : Kume, aj dođi brzo, zvao te ćale da na'raniš svinje, aj pa nastavi posle!
boysie
Новинар: "Радомире, луда главо!? Па где ћеш позвати Секача, човече!? То је фиктиван лик, лик из цртаног филма!"
Радомир:" Ти благе везе с фудбалом немаш! Држи се свог посла. Уосталом, ко је седио на клупи каталонског гиганта и на клупи галактикоса, ти или ја?"
Hoochie Coochie Man
Утакмица се завршава стандардним резултатом 0:0 и одлази се на освјежење. Жваљо испија другу пиву, баца флашу која проналази пут до Момирове главе. Момир устаје да му јебе матер, ал' мали Жваљо који се већ убио ко маче премудро констатује: А јјебо га ти, жвајззни и тти мене, па да мож'мо поослије рећ' да насс ударррила пиива.
И све је као иначе....
Facafaca
- Bole me uvo, imam prednost..
- Eee..puno je groblje onih koji su imali prednost.
Gospodin Čoek
tema jebe, ne dajte joj dumre!
Јебени славуј се цвркутаво посрао на прозор, лепршајући крилима и певушећи Моцартов недовршени реквијем, док је иза њега сунце помешало своју крваву боју са плаветнилом вечерњег неба привидно се комешајући са крошњама занесеног дрвећа. Угледао је човека који се омамљено драо у дрвену кутију и уплашено одлетео.
Udario ogroman asteroid u zemlju,smak sveta i te fore...
Prežive samo tri čoveka:
Barak Obama zato što mu je CIA napravila neki specijalan bunker nekoliko kilometara ispod Vašingtona...
Putin zato što su mu napravili neko specijalno sklonište ispod sibira...
Pipo Inzagi zato što ga je ukenjalo
Након пишања девојка остаје да чучи, а ортакиња је након тога ритне у гузицу како би јој отресла и последње капи жуте текућине.
По рођењу, Пушача Курца Живота је кева чедоморка испустила у помије. Док су деца његовог узраста хасала козје брабоњке и сапун с укусом шумског воћа, он је био потеран да ратује у самом пркну света, где му је шрапнел трајно издепилирао леђа, ноге и мошнице.
Joj, imam masu ovih citata... Evo nekih:
- И шта учини, грешна Росанда, припусти ли га?
- Не припустих, Боже ме саклони. Рекох да сам нешто главоболна и заспала се прављах. Он устаде и оде некуда, вероватно рукоблуденије да почини.
- Да срамотна ли збитија, госпо моја...
Valdemar
Pristao bi i na više, na sve, samo da svakog dana gledaš zvezde u njenim očima dok ti se smeši. Tu pamet ne bira. I ne treba da bira.
Bruce
Luks Učitelj
murbi
- A gde si izgubio?
-Budalo jedna, da znam gde sam izgubio ne bih tražio.
trosarinacnis
ZyClon
- Ne valja sekundarna akutna mijeloidna leukemija. Ne valja to.
syngrafeas
Simke
Jer joj izgled nije važan.
fatalni fetus
Biće još...
Black hole
e ovo je stvarno dobra tema, ne mgu sad da se setim nečeg, ali biće...
Groucho_Marx
-Али, зашто не могу да останем и бесомучно трсим све мушко и женско што има у Персији?
-Који сте ви Стив Бушеми.
Apofis