Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
-Majke mu ga nabijem na Peru, čuvara iz Simpo, juče besmo na svadbu sve do ženu mi se faća u kolo. Će se saplete od neki ćuteci.
- Samo, krotko b'e, Dalibore...pijano govedo bilo.
- Pa dobro, Vukane, jebemu čokolešnik, zar si stvarno morao da pitaš nastavnicu biologije "Što jedete govna?" kad je htela da ti upiše keca?
- Morao sam, ćale, ali sam joj persirao. Bečka škola.
-И одем ја на то стовариште да покупим бибер цреп, а оно десетак црнотраваца у силеџијкама, више очију него зуба, седе, лочу и играју стони тенис. Један јури мачке виљушкаром, други чита "Треће око". Ја им по' сата причао шта ми треба, ал' јок, као да сам улетео у први ред на Синановом церту, понапијали се и мрсе муда, гледају ме бело и терају у курац.
- Е зајеби ме више са том екипом што крпи гуме на возовима, пола не могу да их гледам очима, остало су наркомани, распади од зла оца и још горе мајке!
Harvey Dent.
-Ej nismo se videli,kolega, još od onog kongresa. Da budem iskrena bilo mi je krivo što mi niste prišli te večeri. Slala sam vam cele noći signale.
-Koji signal , cele večeri si pričala sa onim asistentom.
-Da, ali sam kružnim pokretima pomerala članak na nozi, i na 128-om stepenu okreta bili ste vi. To je jasan znak!
-Ja mislio da imate epi napad. Ništa, aj' se jebemo.
Krv.
natnat, daj link defke, mora da dam plus.
Hujo... samo krotko
Mislio sam na
-Koji signal , cele večeri si pričala sa onim asistentom.
-Da, ali sam kružnim pokretima pomerala članak na nozi, i na 128-om stepenu okreta bili ste vi. To je jasan znak!
-Ja mislio da imate epi napad. Ništa, aj' se jebemo.
Al' ništa ne fali ni ovome
Elem, da ne spemujem
Remac:
Culle.haha:
Debeli johnny
Draga za primer:"Dragi, zar se ne kaže idiotkinja? Znaš, mnogi termini su dobili i žensku verziju."
Dragi za primer:"Žensku verziju?"
Draga za primer:"Da, dragi. Sudinica, idiotkinja, advokatica."
Dragi za primer:"To je tako idiotski da nemam reči. Kako možeš da izgovoriš to? Hahaha!"
Draga za primer:"Hoćeš da kažeš da sam ja neka idiotkinja?!"
Dragi za primer:"Ne, draga. Ti si idiot od žene."
Ljubiša Samardžić: Ali, ja nisam znao.
Moja baba: AAAAHAHAHAJOOJ TO BLESAVO PA BOG!
Vehbija Ćoralić
mali prst
enemyofthefreeworld
Kvintilijan
CITAT
Ako je religija tu da objasni zašto, a matematika tu da objasni kako - onda je filozofija tu da nam objasni kako je "kako" u stvari "zašto", "zašto" je u stvari krokodil, a krokodil je u stvari samo jedan veliki vrtlog patnje, svetlosti i vatre, a svemir se nastavlja i nastavlja zauvek, dok ne dođeš do kraja gde džinovski gorila baca buriće na tebe.
TACIT
amantino
hahaha, TACIT za amantina
Black Hole
- Ooo... kevo... tu si?! Nisam te vido...
Jurodivi
Ugledavsi 2 pandura kako nailaze niz ulicu nesvesno sam cucnuo....
Tada sam shvatio da vise ne smem da igram kanter (inace prica o cucanju je istinita) Savet za sve: bezite od kantera ko ciganche od snikersa
Alexmunze
ЧИЧА
Jogurt.Legenda.
-То су ноторне лажи! Никада не бих поменуо Бошка Буху у том контексту, риспект за човека.
Rinkon: Sto ću čaša polomiti, ako treba, samo da si ti, srećna do nebaaaaaaaaaa...
Гроф Влатко Паскачић
Koristite kondom. Makar u Meksiku.
CrnaBo
Dete: "Tata, a sta je to kurac?"
Otac: "Vrabac since, rekao sam vrabac"
Dete: "Tata, a jel' vrabac ide na jug kad je hladno?"
Otac: "Ne ide sine"
Dete: "A sto?"
Otac: "Pa ne moze on da leti toliko sine"
Dete: "A orao bi mogao?"
Otac: "Mogao bi.."
Dete: "I soko?"
Otac: "I on bi mogao"
Dete: "A ko je jaci, orao ili soko?"
Otac: "REKAO SAM KURAC"
RingeRaja
- Апстинент-овај-асистент,бре-АПСОЛВЕНТ!
Groucho Marx
-Хахахахахахах, царе, ел ме жишло?
-Мајке ми ти кажем, куме. Све по фаци, по сисама. Сви на журци су били ко девица Марија код гинеколога следећа два сата.
Filozof
Burzum
dom porodice Burusis
Ksantipa: E Stavros aj skokni do prodavnice i kupi jafolitanke i dve AAA alkalne baterije....sranje, zaboravila sam da živimo u jebenoj praistoriji, ništa kupi onda 200 gr. brašna i 100 gr. soli...
Kafka
Burzum
amantino
- Goran Dimitrijević (onaj što čita sve živo na B92, i kad ga samo gledaš bez tona misliš da su rumunski tenkovi na srpskoj granici)
- Meksikanci
- Milić Vukašinović
- Hercule Poirot
- Oni što ti za 20 DIN mašu i pokazuju gde da parkiraš
- Minja Subota (taj je kategorija za sebe)
- Crnci
- Eric Cartman
Vehbija Ćoralić
Biljana: Hvala na ovom inspirativnom razgovoru, Branislave! Nadam se da se vidimo na proslavi dvogodišnjice otvaranja akva parka u Jagodini! A da vidimo kakvi su utisci Bate Kan-Kana...
Zmia
Zmia
Zmia
(你好)
Kineski ili mandarinski pozdrav koji u Srbiji ima malo dugačiju konotaciju jer srpsko-kineska koprodukcija tako zaudara na neku tešku perverziju i Batu Živoinovića.
Kinez na buvljaku među ciganima, prolazi pored tezge svog suseda ciganina kojm je posao sa turskim gaćama počeo da puca kad su kinezi došli na Balkan.
Kinez Mile (svi imaju svoja srpska imena): "Njihao kom'šaaa."
Cigan Merdžan Nikolić (većina cigana sa civlinim prezimenima se preziva Nikolić): " Njihao ti moj kurac ciganski u usta te jebem žuta, serem ti se na deca!"
Dobra Losha Zla
Tip 2 - "Iz Beograda!"
Tip 1 - "Iz kog kraja?"
Tip 2 - "Iz Resnika/Batajnice/Surčina/Padinske skele/Obrenovca/Jabuke..."
Tip 1 - "hahahahhhaaaahahahahhaaaa da, a mi iz "provincije" ne učimo geografiju, hhahhhahhhahhahahahaaa"
Dobra Losha Zla
ahahahaha...vratija se Šime...
Ау Јело Јелена, лош просјек овај пут :)
Jebi ga čovek sad uzeo nadimak iz Kamiondžija, ne prolaze dobro ovde oni koje Jare ne ume da zapamti :)