Ali, ali, zasto spavati kad su na RTS-u crtaci! :))
Ma i ja obozavam da spavam samo sto ja legnem u 12 popodne i ustanem u 7 uvece. Teram inat jer sam 4 godine ustajala u sedam ujutru... :)
Volem ja i crtaće,ali kad još od zabavišta MRZIM da ustajem rano,šta da radim...
Još kad se onako ušuškam,pa predem ko maca na jastuku,pa milina.. :)))
zzzzzzzzzzzzzzzzz.......
Sve po starom :)
Stan VAPI da ga sređujem,ali ja ič ne hajem :))
Treba da se farbam,da se malo uredim,jer posle onog akanja po Bg-u izgledam ko iz Aušvica!Čitam da ste juče pričale o virtuelnom salonu lepote-ja mogu masažu,ako me primate :))
Al' prvo da me uredite :)
Ma kakvo sredjivanje stana, previse je vrucina za to! :)
Moze, mene su 'teli da stave kao masazera, ali neka, ja cu samo da sedim u cosku pusim cigaru i pijem kafu... :))
A za uredjivanje, mislim da ces ti biti preko reda, ali nista ja ne znam, moraces sa gazdaricama da vidis. :))
Necu Gogo, ja sam fino dete! :)
Sad ce Pufna na popodnevu dremku, kao u vrticu. :D
Dobro, pa ti onda sedi, uzmi casopis, ja cu skuvam kafu, pa da tracarimo, evo, ako hoce i Star da se pridruzi? :)
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Heheh, spavacu kad odem u penziju, kao moj tata... :))
Ja kazem-naspavacu se u grobu..:)
Ja oduvek volim da džonjam,uživam u tome :)
Ali, ali, zasto spavati kad su na RTS-u crtaci! :))
Ma i ja obozavam da spavam samo sto ja legnem u 12 popodne i ustanem u 7 uvece. Teram inat jer sam 4 godine ustajala u sedam ujutru... :)
Volem ja i crtaće,ali kad još od zabavišta MRZIM da ustajem rano,šta da radim...
Još kad se onako ušuškam,pa predem ko maca na jastuku,pa milina.. :)))
zzzzzzzzzzzzzzzzz.......
Joj, necemo o spavanju, zvrji mi krevet prazan, pascu u iskucenje da dremnem sat, dva, deset! :)))
Kako zivot, inace? :)
Sve po starom :)
Stan VAPI da ga sređujem,ali ja ič ne hajem :))
Treba da se farbam,da se malo uredim,jer posle onog akanja po Bg-u izgledam ko iz Aušvica!Čitam da ste juče pričale o virtuelnom salonu lepote-ja mogu masažu,ako me primate :))
Al' prvo da me uredite :)
Ma kakvo sredjivanje stana, previse je vrucina za to! :)
Moze, mene su 'teli da stave kao masazera, ali neka, ja cu samo da sedim u cosku pusim cigaru i pijem kafu... :))
A za uredjivanje, mislim da ces ti biti preko reda, ali nista ja ne znam, moraces sa gazdaricama da vidis. :))
Pa i ti si neka gazdarica,sunce mu ljubim!
Obično one sede,uživaju i gledaju š'a rade zaposleni! :))
Ne, ja sam besposlicar koji sedi u cosku, lista casopise i zanoveta! :D
Mozes ti da budes gazdarica. :)
http://www.youtube.com/watch?v=EgesCVz0DQA
Добро јутро! :)
Kakvo jutro, sad ce mrak, jos malo! :D
Ova Pufna će nas bije što spavamo dugo! :)))
'Jutro,Zvezdice :))
Neću Pufno,n'umem da naređujem :))
Мени стално јутро кад никад не спавам :)
Jeeeee,sve neke budnjače pored mene! C,c,c,c,!! :))))
Necu Gogo, ja sam fino dete! :)
Sad ce Pufna na popodnevu dremku, kao u vrticu. :D
Dobro, pa ti onda sedi, uzmi casopis, ja cu skuvam kafu, pa da tracarimo, evo, ako hoce i Star da se pridruzi? :)
Nego šta! :))
http://sandiegopreviews.com/wp-content/blogs.dir/125/files/2007/08/cup-of-coffee.jpg
x3
:))
Здраво људи....нисам данас у елементу, нервозна сам итд. уживајте!
More,vrći se 'vamo!
Nema sad da bežiš!
Sad ću bijem-ko te to gnjavi? :))
Ју Мици шта је било?
Ко је диро да тучемо? :)
Партија трача, може. :)
Сам ја не пијем кафу. :)