Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
A ti od skoro nisi...:)
Ni ti, Cakana, nemaš sreće s tim. :)
'Bro jutro...
Kako kome, Pufno.. :)
Jeste, i to sto kazes. Dobar vecer! :)
Šta se radi? Ideš u neku štetu večeras? :)
Nista se ne radi, po obicaju, sad sam ustala. Najveca steta koju sam veceras napravila je to sto sam pojela pola sadrzaja iz friza upravo. :))
Kod you, kako zivot? :)
Život i priključenija.. :) Nije loše, odmaram od onog festivala, večeras pauziram, valja se pripremiti za sutrašnju štetu. :)
Dolaziš na Beer fest možda?
Ja htela da idem do grada, ali sam kasno ustala, pa me mrzi sad...
Kako je bilo na festivalu?
Pa 80% dolazim, ako ne potrosim pare za neke gluposti. :) Ti?
Hahahaha, čuvaj novce, BF se ne propušta! :)
Bilo je sjajno, ali malo i iscrpljujuće. Nisam navikla da vidim toliko ljudi u mom malom, mirnom gradu. Mada snašli smo se brzo. :)
Heheh, porudicu se, ali sad ce meni rodjus, pa ce biti parica! :D
Pff, sad mi krivo sto ne dodjoh! :/
Ali, dobro, bice i sledece godine... :)
Kad ti je rođendan?
21. samo cu verovatno ranije da skupim rodbinu, da bih stigla na fest. :D
Ahahahahahaha sjajan, mudar plan! :D Da, definitivno, to je pretposlednji dan BF, moraš požuriti. :D
Mudar, mudar, nego sta, krvi cu im se napiti ako ne dodju ranije! :D
Koji ti je najdraži poklon koji si ikad dobila za rođendan? :)
Knjiga, poklon od rodjenog brata za 18-ti rodjus, rekao je da nece nista da mi kupuje, i samo se pojavo sa ruzom u ruci i knjigom... :)) Ti?
To je baš slatko! :) Meni veliki set za šminkanje, sa gomilom senki i rumenila, isto za 18. rođendan. Takav jedan set sam i ja pre neki dan poklonila jednoj sestri za 18. rođ. Kontam da joj je sad potrebniji nego neko zlato koje bi eventualno nosila za 20+ godina. :D
Jeste, jos je covek obisao sve cvecare u gradu da nadje plavu ruzu, i iznervirao se sto nigde nije imala, nego je morao da kupi crvenu. :D
Pih, zlato, meni je to glupost, a to sa setom za sminkanje nije losa ideja, mada ja vise volim sama da pravim pokloncice... :) E, a koje si godiste ti, stalno zaboravim da te pitam?
'87. :)