Ко последњи победник 60

1. Vidis li ti onu promaju tamo!? A jos si sinoc oprala kosu, pa kad budes kukala da te boli glava ja ti necu kuvati caj! :D
    Necemo o hrani vise, mislim da sam popila pokvareno mleko, muka mi nesto. :D

2. Ја сам чула Јелиној малој се на промаји искривила уста, склањај се одатле. :))
    Јој и мени је мука, јебена пица. :/

3. Ahahah, ko zna od cega su joj se iskrivila usta, od promaje nisu sigurno. :D
    Odoh, cuvaj temu, ali nemoj da pobedis! :D

4. Немој тако о Јелиној малој фино је то чељаде! :)))
    Ајд сам ти. :)

5. Misliš poslednji? :)

6. Ово још нису закључали? :/

7. Ма да чекају мене :)
    Где си Пеђа 100 године еј? :))

8. Uh, Zvezdice, ne znam ni ja sam gde sam :)

9. Ударио посао у главу. :))

10. Red posao, red uživancija... al je jebeno što je sad posao :)

11. Гледај ведрије иде ред уживанције :))
    Јеси још у Црној Гори? :)

12. E ako je do posla, ti nemoj da visiš po raznim sajtovima, nego RADI. Govorim iz perspektive osobe koju je mrzilo da jutros skine pidžamu.

13. Jesi, starlight... još jedno 10-15 dana, ja mislim :)
    Theona, shvatiću tvoj savet više nego ozbiljno :)

14. Ja sam jedna hronično neslušana osoba.

15. Ма то се он одмара мало на Вуки. :)
    Онда кад се вратиш моћи ћеш на Звездине утакмице. :)

16. Jesi li pomislila nekad da je problem u tebi? :)

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.