Ко последњи победник 60

1. Ију! Види стварно, па ништа, ако не поломим бар нешто неће ми бити петак 13. како треба :Р
    Не плашим се ја тога, више се плашим на мотор да седнем, можда данас пропустим вожњу...:))))

2. Ал нам је неко вредан :)
    Ев лечим се од Освајача, како је било добро! :)
    Мени сваки петак 13 срећан дан! :))

3. Ma,sve je to u glavi,šalim se :)))
    Ja sam rođena u petak,baš volim taj dan!
    A o vikendu koji sledi posle njega da i ne pričam... :))

4. Jel' Čipi još uvek isti? :)

5. Јао Освајачи :))) видела сма ја скоро Чипија у мом омиљеном кафићу, одушевила сам се! :)))

6. Miciii-čitaš mi misli! :)))

7. Јесте, Гого исти еј сув и плав! :)))

8. Znači-čovek se preparirao! :))

9. Јој какав је добар :)
    Сликала сам се са њим :))
    Ја сам у њега била заљубљена кад сам била мала :)

10. Мој ћале га познаје, мислим дружили су се у средњој...каже да је онакав одууувек! :))

11. Било је добро свирали су баш дуго од 11 до 3. :)

12. Prvi put sam čula za njih dok su (valjda)još uvek bili bend na početku karijere,a moja drugarica se muvala sa nekim iz njihove grupe :)
    Al' ja znam samo za pevača,o ostalim članovima nemam pojma :)

13. ja nemam pojma o čemu pričate al' je zanimljivo :-))

14. Дио, причамо о бенду Освајачи....:)))

15. Опуштено. :)

16. Да, да, Дио, та је ипааак доминантна! :)))

17. Пиво да се лади! :))

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.