Ко последњи победник 61

1. Ozbiljno? Meni se retko to dešava, i to isključivo popodne, kad donekle i čujem zvuke iz stvarnosti i kad znam da spavam, ali onda ne mogu da se probudim. Baš mi teško ide. Noću ne mogu da kontrolišem tok sna, totalno je...čudan! :)

2. Ја уживам да бежим и да се плашим снова, што сабласније то боље, да знам бар зашто спавам!

3. Ja imam lak san, cujem sve iz stvarnosti, mesam sa snovima, ponekad znam da sanjam, ali nikad ne mogu da se probudim. I skoro uvek pricam u snu, mozes bukvalno da pricas o svemu sa mnom, a ja se toga necu secati. Ponekad samo mesecarim.

4. Ја сам пре пар недеља сањао да ме је лик напао ножем јер сам причао са другом из Хрватске, ког је претходно напао.

5. Ja jako retko sanjam. :)

6. Meni se ranije dešavalo da šetam u snu, tipa niži razredi osnovne, a pričam i dalje ponekad. Samo ne toliko razgovetno, i nikako smisleno. :)

7. Uuu, ja sam izlazila i u dvoriste, sad redje setam, ali zato odgovaram na sve sto me pitas...

8. Poslednji moj uvrnuti san je bio onaj kada sam sanjala da pomazem Patrijarhu Irineju da vaznese Patrijarha Pavla. I skroz sam se unela u tu proceduru, dok mi nije jedan djakon prdlozio da ga otpratim do toaleta jer mu nije dobro.

9. Јао ја сам имао у своје време толико чудне снове, да ми се дешавало да другарица која зна сановник напамет каже "ти си болид" и окрене ми леђа хахаха

10. Hahahaha Nisam najgora, znaci! Osecala sam se nekako gresno, posle. Verovatno zato sto me je taj djakon slagao.

11. Све је то субјективно :)
    Никад нисам помислио да нешто није у реду код мене због снова

12. Moracu da pocnem da zapisujem snove... Jutros sam sanjala da su me oteli neki albanci...

13. И терали те да једеш кокице и бурек док они раде шта им се већ ради.

14. I hteli da me ubiju, ali sam im pobegla, i na kraju nam nasli skloniste i sve nas zarobili. Ali to je sve kao film, pa sam tu pauzirala, nisam smela da gledam kraj. Sad mi smesno, ali jutros je bilo strasno. :D

15. Још страшније је било кад си установила да у руци држиш кече, а будна си!

16. Od ovolikog cukanja o snovima mi se prispavalo. Aj laku noc i pozdrav...

17. Ћао Пуф, и пази на те тамо...
    :)))

18. Laka noć, Pufnice! :)

19. Prestanite da trcite tako brzo! Pobedicete, polako...

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.