Nema nista , pregazilo me vreme.Kad pogledam kakve sam definicije ja pisao , i sad vidim neki kopiraju mene (inace dosta losije) i napaluju kilo vise bodova od mene...........ko me jebe kad sam pisao u vreme kada su na sajtu bile aktvine dvaes' , tries' osobe.....
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Aman ljudi, pišite malim slovom, šta se tu prenemažete.
Ali ja vooooooolim da sve ovde oslovljavam velikim slovom. :D Da sve bude ispravno napisano. :D
Ma piši ti kako ti volja, neće se niko ljutiti.
Maloletna, ja nisam ispravan, nema potrebe za tim.
срле прича мало али мудро
4004!
Dobro, elek.
Viiiiiiiiiiidi kako izgleda!
Baš je dobro.
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
pre 2 minuta
срле прича мало али мудро
Nego Uroše, jesam li te pitala šta misliš o ježevima?
opet vi o jezevima... a i jos ste tu... :)
Tu smo seko, upadaj.
Kumo, ima li tebe nekad na onom MSN-u ili si ga napravila samo da imaš.
Brate :)
Pozdraf sfima, ode ja da napravim jedan krug po RL-u, a vi do tad da ste zavrsili! :)
Seko, neka bude malo veći krug, šta da ti kažem.
Ima me stalno! Vidiš, zaboravih da ga uključim. Nemam ja tebe na listi. Aj mi pošalji mail na pvt da te dodam.
Čekaj bre, ja tebe imam ovde.
Ma moj msn ima neki bag, ne pokazuje kad me neko doda već moram ja tebe da dodam. Skoro sam to ustanovila. Šalji mail.
Kumo kod tebe ništa ne radi, podsećaš me na Iračku auto školu za vreme Zalivskog rata devedeset prve.
Ahahahha ala si duhovit, kao da si video duha... :)
Ovaj moj post, koji je po redu?
Nema nista , pregazilo me vreme.Kad pogledam kakve sam definicije ja pisao , i sad vidim neki kopiraju mene (inace dosta losije) i napaluju kilo vise bodova od mene...........ko me jebe kad sam pisao u vreme kada su na sajtu bile aktvine dvaes' , tries' osobe.....