Ко последњи победник 61

1. Ah, ipak je zakonom kažnjivo...

2. Hahahha :D ja najvise gotivim Marcela od repera...zapravo gotivim samo njega i Maajku...:D

http://www.youtube.com/watch?v=DwywcSDvAmM
    ovu pesmu posebno ;) <3

3. Ćuti kumo, bolesnik ima pravo na neke pogodnosti dok ne ozdravi.

4. Ne,ja ovo moram da prijavim...
    Zamisli da moju cerku ovako neko gleda:)

5. Samo dok ne ozdravim.Pliiiiiiiiz...

6. Vaaaauuuuu hvala caki!

7. Ahahahahahhahahahahahahahha Lakiiiii....

8. Da ne moras da lomis vrat preko prozora..:D

9. A džaba, imaju paravan oko bazena.Maler...

Laki baš smešno.Aj sad idi i seksualno uznemiravaj maru i skini mi se sa grbače.

10. Polako Strujo ,nemoj da se palis.....

11. Samo pevušite i skakućete! C c c :)))

12. E Laki, kako igras basket?

13. Јбт ал је топло напољу
    а сад морам да отпешачим доста

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.