U poslednjih 6 meseci je banovano preko 600 članova. S' obzirom da to dođe nekih 7% aktivnih autora, i nije tako loše, što ispada da je dnevno banovano po 3 autora.
Dragi članovi , može to i gore. Baš ste mnogo fini.
Pazi sad bag , u omiljenim definicijama mi se nalazi definicija koju ,nit sam ja stavio a vidi se da je nisam ni ocenio sto je glavni uslov za stavljanje u omiljene..........neko se igrao sa mojim profilom dok nisam bio tu......
Dobro, priznajem! Bila sam gladna, a mrzelo me je da idem do prodavnice, pa sam rešila na brzinu nešto da prezalogajim....okej?
pre 3 sata
U poslednjih 6 meseci je banovano preko 600 članova. S' obzirom da to dođe nekih 7% aktivnih autora, i nije tako loše, što ispada da je dnevno banovano po 3 autora.
Dragi članovi , može to i gore. Baš ste mnogo fini.
o.O
E tek sad ima da budem bas "fin".......
Staklenaaaa, kakav mi je avatar? xD
Laki šta pričaš, kakva bre religija?
Peki, idi leči se.
Sta?O cemu pricas?
Ahahahaha, ostadoh bez teksta! :D
Sad si obrisao...siso jedna.Sram te bilo!
pre 2 minuta
Peki, idi leči se.
E, pre si govorio da su ovakve stvari skroz u mom fazonu, a sad se buniš. :P
Mislim stvarno , ti pocinjes da umisljas neke stvari....
:)
O deco, da li ja to upadam dok je rasprava na vrhuncu a?
Pobeđujeeeem!
Eeeeee, Mici! Taman da joj se pohvalim novim avatarom. xD
Pazi sad bag , u omiljenim definicijama mi se nalazi definicija koju ,nit sam ja stavio a vidi se da je nisam ni ocenio sto je glavni uslov za stavljanje u omiljene..........neko se igrao sa mojim profilom dok nisam bio tu......
Ej bre, nemoj sad da vas nokautiram ovom cigarom, ko što reče Vlajko!
Mici, čini mi se da si ti ovde najmlađa.. :)
Električaru, ne prekidaj priču, bre! Hmmm, ko li ti je koristio nalog, Laki...?
Pekki, zaljubljena sam u njega ;)
Laki, pa resi to...prijavljuj, trsi lomi...radi sta znas...
E, ako neko od vas pogodi koju pesmu peva na slici, menjam avatar. Pesmu svi znate. Da vas čujem. :D