Ко последњи победник 61

1. Ja kačila ranije..sad nemam dovoljno dobrih fotki za prezentovanje. Tačnije, imam jednu... :D

2. Ha da nije ta sa avatara.

3. Nije, još bolja je. :) Treba smisliti i komentar dostojan te zajebancije..

4. Jooooj, šta da napišem kao komentar? Hoću da okačim, ali šta da napišem? o.O

Pogledaj sliku i reci šta da napišem...

http://n4.picjoke.com/useroutputs/472/2010-08-27/4-en-4abc38bba26de2fcfe340a0f9c947b23.jpg

5. Obriši adresu sajta sa slike, a komentar tipa-samo pijan mogu da je volim. :D

6. Neeeeeee, glupo je. :P Nešto bolje.

7. Dragana Mirković

Jer Mislisav zna zašto hahahaha!

8. Bezi bre

..one su samo moje

Eto ..... xD

9. Sorry laki, pretekao sam te.Više sreće drugi put.

10. Sto je brzo to je i kuso....

11. Em smorio Milisav, em smorilo "zna zašto"...kako očekujete pozitivan ishod svega ovoga?
    Bolje menjaj Peki, dok ti ne obrišu. :)

12. Jaka stvar, napraviće drugi.

13. Pa šta da napišem? o.O

14. Zna Milisav šta valja?

15. Ovaj podforum "igre ma forumu" je fenomen.ljudi koji su dosta aktivni na njemu vecu paznju pridaju igrama i forumasenju nego pisanju definicija ,sto je inace i svrha ovog sajta.To mi je oduvek bilo zanimljivo ....isto i ovi sto non stop vise na cetu..........

16. Ne bre..."samo pijan mogu da podnesem". Tako nekako.

17. Bezi bre

..one su samo moje

OVO napisi! xD

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.