Ко последњи победник 61

1. Ja ranije nisam umeo i mrzeo sam šale na svoj račun, a sad to stalno radim. Obožavam da se šalim na svoj račun. :D

2. Imam utisak da se jedino na svoj racun i salim. Divna je osobina umeti sebe zasmejati.

3. Mislim da umem. :)

4. Па јел умеш? :)

5. Ma umem, nego šta..toliko okrutno ponekad, da drugarice neće da me slušaju više. :)

6. Šta studiraš staki :)?

7. Šta da večeram? :(

8. Ја сам почео давно још, кад сам приметио да ме људи не зезају због неких ствари јер им је ваљда глупо, а мени је било жао да добре форе пропадају :)

9. Nema na komad da se kupi 'vamo... Blah. Opet moram da izmišljam nešto.

10. Ja se uživo više ne zezam jer se ljudi ne smeju :(....

11. Pa kad si jedini komicar u drustvu koje se duri kad se salis na njihov racun onda je najbolje saliti se na svoj, tako se niko ne ljuti.

12. Ja baš volim da lupetam kad sam u dobrom društvu..nekako me inspiriše. :)

13. Пуф то свакако, мислио сам на ситуацију кад људи нешто прећуте у вези мене, а ја видим да би ме радо зезали па распалим сам :)))

14. Ja mislim da se ljudi s kojima se družim ne bi smejali ni da se šalim na svoj račun....

15. Ahahaha, ali sta cu kad su sve fore istrosili, moram ja da smisljam nove. :D

16. Šta da kupim Zazi za rođendan?

17. Majicu sa njegovim likom!

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.