Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Био некад, више не.
Волиш ли хипике?
Ravnodusna.
Imas li clansku kartu biblioteke?
Имам, мада ретко користим, мање више сва позната дела ме чекају у приватној библиотеци коју једино ја у породици бојкотујем :)
Омиљени измишљени јунак?
Literarni ili... Hm, neka bude filmski. Padme Amidala. :)
Omiljeni izmisljeni junak? :)
Падме? :))) несрећница...
Не знам ни сам...
Фантом из Опере!
Омиљено доба дана?
Pa ne mogu da kazem da je bas omiljeni, nego da je interesantan lik. I vise njih...
Nemam odredjeno, ali nocu je bolje. :)
Omiljena knjiga?
Исто и ја, пуно је занимљивих ликова.
Не бих могао да се одлучим, али увек се сетим детињства кад негде чујем о мускетарима, то дело сам прочитао пуно пута. "Лет изнад кукавичјег гнезда" ми је упечатљива...
Волиш Звездане ратове? Имаш ли омиљени део?
Napad klonova. Padme je tu super! :)
Tvoj omiljeni deo?
Од оригиналних, први, од нових Освета Сита. Како год, волим све сцене на Татуину кад се виде два сунца :)
Омиљена музика из филма? Било ког...
Volim muziku iz Almodovarovih filmova, i njegove filmove, pa ne mogu da se odlucim. Opasnosti ljubavi, neka bude!
Volis li Tolkina?
Волим. А никако да почнем да читам Силмарилион, већ месец дана одлажем :(
Имаш ли таленат за цртање?
Mislim da imam, bar sam ranije vise crtala.
A ti?
Скромних до никаквих могућности. Мада једно време сам се баш трудио и вежбао, видео се напредак. Опет се то разликује од талента значајно.
Волиш ли месечину?
Volim.
Volis li francuske filmove, klasike?
Сад не могу да се сетим нити једног који би ушао у категорију, али генерално волим старе филмове, и волим европске ствараоце, тако да да :)
Да ли би волела да обиђеш Африку?
Лаку ноћ! :)
Da!
Laku noc! :)
Da li bi isao na safari?
naravno da bi isao :)
kako kuci?
Ono, živi se?
Sudbina?
Sudbina je da me 'ebu nadlezni i sefovi...
Fascikla ili plavo?
http://www.youtube.com/watch?v=hsi19c03H44
Jebiga, bivši drot, uvek drot!
Silikoni ili jagnjeći loj?