U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Био некад, више не.
Волиш ли хипике?
Ravnodusna.
Imas li clansku kartu biblioteke?
Имам, мада ретко користим, мање више сва позната дела ме чекају у приватној библиотеци коју једино ја у породици бојкотујем :)
Омиљени измишљени јунак?
Literarni ili... Hm, neka bude filmski. Padme Amidala. :)
Omiljeni izmisljeni junak? :)
Падме? :))) несрећница...
Не знам ни сам...
Фантом из Опере!
Омиљено доба дана?
Pa ne mogu da kazem da je bas omiljeni, nego da je interesantan lik. I vise njih...
Nemam odredjeno, ali nocu je bolje. :)
Omiljena knjiga?
Исто и ја, пуно је занимљивих ликова.
Не бих могао да се одлучим, али увек се сетим детињства кад негде чујем о мускетарима, то дело сам прочитао пуно пута. "Лет изнад кукавичјег гнезда" ми је упечатљива...
Волиш Звездане ратове? Имаш ли омиљени део?
Napad klonova. Padme je tu super! :)
Tvoj omiljeni deo?
Од оригиналних, први, од нових Освета Сита. Како год, волим све сцене на Татуину кад се виде два сунца :)
Омиљена музика из филма? Било ког...
Volim muziku iz Almodovarovih filmova, i njegove filmove, pa ne mogu da se odlucim. Opasnosti ljubavi, neka bude!
Volis li Tolkina?
Волим. А никако да почнем да читам Силмарилион, већ месец дана одлажем :(
Имаш ли таленат за цртање?
Mislim da imam, bar sam ranije vise crtala.
A ti?
Скромних до никаквих могућности. Мада једно време сам се баш трудио и вежбао, видео се напредак. Опет се то разликује од талента значајно.
Волиш ли месечину?
Volim.
Volis li francuske filmove, klasike?
Сад не могу да се сетим нити једног који би ушао у категорију, али генерално волим старе филмове, и волим европске ствараоце, тако да да :)
Да ли би волела да обиђеш Африку?
Лаку ноћ! :)
Da!
Laku noc! :)
Da li bi isao na safari?
naravno da bi isao :)
kako kuci?
Ono, živi se?
Sudbina?
Sudbina je da me 'ebu nadlezni i sefovi...
Fascikla ili plavo?
http://www.youtube.com/watch?v=hsi19c03H44
Jebiga, bivši drot, uvek drot!
Silikoni ili jagnjeći loj?