Питајте овога испод, али пре тога одговорите ономе изнад 12

1. Ne nikako...

U kom gradu živis?

2. U Kuli.

Pratiš li modu?

3. Ne. Puštaš li vodu?

4. Redovno.

Najgluplja situacija koja ti se juče desila?

5. Nisam pustio vodu, a posle mene ušla dobra riba! xD

Zašto neke žene ne depiliraju brkove (nausnice)?

6. И мене занима.

Јеси ли недавно потрошио/ла неке веће паре и на шта? Не рачунајући евентуално летовање.

7. Platila stanarinu za mesec avgust. Računa li se to? :) Nema para u šteku više, finansirala sam sebi more i trošak za letovanje, od mene dosta.

Šta misliš o brkatim ženama?

8. Tužno je to.....

Šta misliš o Albaniji?

9. Па оно, не свиђају ми се жене с брковима зато што не знам разлог ношења бркова код њих :)
    О Албанији не мислим ништа добро,а још горе мислим о томе што су и они тренутно у неким параметрима испред нас.
    Али сигурно као и у свакој другој земљи, и код њих сигурно има места које је лепо обићи.

Омиљено мушко име?

10. Milisav! :)

Imaš li ritual za jutarnje buđenje?

11. Noga u dupe i marš napolje.

Imaš li ritual za jelo?

12. Не. Једино кад журим онда устанем онако као зомби и у себи бројим нешто, не знам ни сам шта, док редом обављам операције за повратак у људски облик.
    Не, једем како стигнем. Зато сам и смршао, није ми уживање :)

Омиљено женско име?

13. Sofija, Marta, Tina.

Tebi?

14. Koje ti je omiljeno žensko ime?

15. Немам појма, Даница можда...

Да ли си нервозан/на?

16. Ma jok...

Da li se sunčaš?

17. Умерено.

Омиљена марка цигарета?

18. Ne pljugam.

Omiljena marka piva?

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.