Питајте овога испод, али пре тога одговорите ономе изнад 12

1. Ne nikako...

U kom gradu živis?

2. U Kuli.

Pratiš li modu?

3. Ne. Puštaš li vodu?

4. Redovno.

Najgluplja situacija koja ti se juče desila?

5. Nisam pustio vodu, a posle mene ušla dobra riba! xD

Zašto neke žene ne depiliraju brkove (nausnice)?

6. И мене занима.

Јеси ли недавно потрошио/ла неке веће паре и на шта? Не рачунајући евентуално летовање.

7. Platila stanarinu za mesec avgust. Računa li se to? :) Nema para u šteku više, finansirala sam sebi more i trošak za letovanje, od mene dosta.

Šta misliš o brkatim ženama?

8. Tužno je to.....

Šta misliš o Albaniji?

9. Па оно, не свиђају ми се жене с брковима зато што не знам разлог ношења бркова код њих :)
    О Албанији не мислим ништа добро,а још горе мислим о томе што су и они тренутно у неким параметрима испред нас.
    Али сигурно као и у свакој другој земљи, и код њих сигурно има места које је лепо обићи.

Омиљено мушко име?

10. Milisav! :)

Imaš li ritual za jutarnje buđenje?

11. Noga u dupe i marš napolje.

Imaš li ritual za jelo?

12. Не. Једино кад журим онда устанем онако као зомби и у себи бројим нешто, не знам ни сам шта, док редом обављам операције за повратак у људски облик.
    Не, једем како стигнем. Зато сам и смршао, није ми уживање :)

Омиљено женско име?

13. Sofija, Marta, Tina.

Tebi?

14. Koje ti je omiljeno žensko ime?

15. Немам појма, Даница можда...

Да ли си нервозан/на?

16. Ma jok...

Da li se sunčaš?

17. Умерено.

Омиљена марка цигарета?

18. Ne pljugam.

Omiljena marka piva?

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.