U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Ne nikako...
U kom gradu živis?
U Kuli.
Pratiš li modu?
Ne. Puštaš li vodu?
Redovno.
Najgluplja situacija koja ti se juče desila?
Nisam pustio vodu, a posle mene ušla dobra riba! xD
Zašto neke žene ne depiliraju brkove (nausnice)?
И мене занима.
Јеси ли недавно потрошио/ла неке веће паре и на шта? Не рачунајући евентуално летовање.
Platila stanarinu za mesec avgust. Računa li se to? :) Nema para u šteku više, finansirala sam sebi more i trošak za letovanje, od mene dosta.
Šta misliš o brkatim ženama?
Tužno je to.....
Šta misliš o Albaniji?
Па оно, не свиђају ми се жене с брковима зато што не знам разлог ношења бркова код њих :)
О Албанији не мислим ништа добро,а још горе мислим о томе што су и они тренутно у неким параметрима испред нас.
Али сигурно као и у свакој другој земљи, и код њих сигурно има места које је лепо обићи.
Омиљено мушко име?
Milisav! :)
Imaš li ritual za jutarnje buđenje?
Noga u dupe i marš napolje.
Imaš li ritual za jelo?
Не. Једино кад журим онда устанем онако као зомби и у себи бројим нешто, не знам ни сам шта, док редом обављам операције за повратак у људски облик.
Не, једем како стигнем. Зато сам и смршао, није ми уживање :)
Омиљено женско име?
Sofija, Marta, Tina.
Tebi?
Šta meni?
Koje ti je omiljeno žensko ime?
Čije?
Немам појма, Даница можда...
Да ли си нервозан/на?
Ma jok...
Da li se sunčaš?
Умерено.
Омиљена марка цигарета?