Вош ен гоу
Како прекидаш непријатну тишину?
Pustim da traje, nije mi neprijatno. Drugi su ionako brbljiviji. :))
Da li galamis dok pricas?
Зависи колико познајем саговорнике, кад сам опуштенији причам жешће, и гестикулирам.
Имаш ли дуг за струју?
Nemam.
Da li volis duge telefonske razgovore?
Па немам ништа против њих, ето...
Да ли ти се икад десило да се замислиш о нечему током гледања флма и да на крају немаш појма о чему се радило у филму?
Cesto u poslednje vreme. Ipak, filmovi nisu ni bili nesto zanimljivi.
Kada si poslednji put odgledao neki bas dobar film?
Тренутно ми само "Тигар и снег" пада на памет, гледао га пре неколико месеци, а скоро је био и на тву, Бенињијев филм.
Актуелна мелодија на телефону?
Lazy Day.
Da li vrlo brzo brises poruke posto ih dobijes ili cekas da ti se nagomilaju pa ih onda brises?
Нагомилају се, и онда кад чекам битну поруку, појави се она порука да морам да испразним инбокс, а кад то урадим, не стигне ми она очекивана порука још пола сата :)))
Е тек после сам видео колико си висока :))
Домаћа серија која те иритира?
Isti slucaj! Zato sam i pitala. Blokira mi se telefon. Stizu mi poruke sa po nekoliko sati zakasnjenja. I onda moram da objasnjavam zasto ne odgovaram!
Eto,i kako onda subjektivno mogu da mislim da sam niska! :)))
Porodicno blago.
Koliko si visok, subjektivno? :))
190 и још који евентуално, толико сам имао пре 5 година и нисам се од тад мерио. Субјективно висок :)
Јеси ли тренирала кошарку или одбојку?
Ne. Ne volim kosarku, verovatno zbog ocekivanja da bih trebala. :)
A odbojku volim, ali nisam trenirala. U stvari, antitalenat sam za te kolektivne sportove.
Isto pitanje.
Трнирао сам обојку али са прекидима и на крају са дефинитивним прекидом, јер нисам имао дисциплину да отрпим неке ствари, тренера и тако. После је клуб и пропао па се понекад трипујем да сам био у праву :)
Индивидуални спортови?
Stoni tenis :)
Jedino njega znam da igram.
Kako stojis sa zdravljem?
(pitanje sa sajta www.starackidom.com, all rights reserved)
Idi u p.m. to sa sajtom je trebao da bude fazon :)
Ja stvarno oznacio sajt staracki dom, nisam ni znao da postoji :)
Долично хвала на питању.
Гледаш ли Слагалицу?
Tu je bolja situacija. Volela bih da sam trenirala plivanje, recimo. Ali nisam. :( Macevanje u nekom periodu jedino jesam, ali ja i disciplina ne nalazimo zajednicki jezik u nekom duzem periodu.
Hvala na pitanju, dobro.
Da li obnavljas nesto sto si ucio, naglas ili samo iscitavas?
Au. Al' ja kasnim...
Ponekad.
Jesi li ucestvovao u Slagalici? :)
Poslednje pivo poslednjeg dana na BF...baš mi nije trebalo.
Koji šampon koristiš?