Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Poslednje pivo poslednjeg dana na BF...baš mi nije trebalo.
Koji šampon koristiš?
Вош ен гоу
Како прекидаш непријатну тишину?
Pustim da traje, nije mi neprijatno. Drugi su ionako brbljiviji. :))
Da li galamis dok pricas?
Зависи колико познајем саговорнике, кад сам опуштенији причам жешће, и гестикулирам.
Имаш ли дуг за струју?
Nemam.
Da li volis duge telefonske razgovore?
Па немам ништа против њих, ето...
Да ли ти се икад десило да се замислиш о нечему током гледања флма и да на крају немаш појма о чему се радило у филму?
Cesto u poslednje vreme. Ipak, filmovi nisu ni bili nesto zanimljivi.
Kada si poslednji put odgledao neki bas dobar film?
Тренутно ми само "Тигар и снег" пада на памет, гледао га пре неколико месеци, а скоро је био и на тву, Бенињијев филм.
Актуелна мелодија на телефону?
Lazy Day.
Da li vrlo brzo brises poruke posto ih dobijes ili cekas da ti se nagomilaju pa ih onda brises?
Нагомилају се, и онда кад чекам битну поруку, појави се она порука да морам да испразним инбокс, а кад то урадим, не стигне ми она очекивана порука још пола сата :)))
Е тек после сам видео колико си висока :))
Домаћа серија која те иритира?
Isti slucaj! Zato sam i pitala. Blokira mi se telefon. Stizu mi poruke sa po nekoliko sati zakasnjenja. I onda moram da objasnjavam zasto ne odgovaram!
Eto,i kako onda subjektivno mogu da mislim da sam niska! :)))
Porodicno blago.
Koliko si visok, subjektivno? :))
190 и још који евентуално, толико сам имао пре 5 година и нисам се од тад мерио. Субјективно висок :)
Јеси ли тренирала кошарку или одбојку?
Ne. Ne volim kosarku, verovatno zbog ocekivanja da bih trebala. :)
A odbojku volim, ali nisam trenirala. U stvari, antitalenat sam za te kolektivne sportove.
Isto pitanje.
Трнирао сам обојку али са прекидима и на крају са дефинитивним прекидом, јер нисам имао дисциплину да отрпим неке ствари, тренера и тако. После је клуб и пропао па се понекад трипујем да сам био у праву :)
Индивидуални спортови?
Stoni tenis :)
Jedino njega znam da igram.
Kako stojis sa zdravljem?
(pitanje sa sajta www.starackidom.com, all rights reserved)
Idi u p.m. to sa sajtom je trebao da bude fazon :)
Ja stvarno oznacio sajt staracki dom, nisam ni znao da postoji :)
Долично хвала на питању.
Гледаш ли Слагалицу?
Tu je bolja situacija. Volela bih da sam trenirala plivanje, recimo. Ali nisam. :( Macevanje u nekom periodu jedino jesam, ali ja i disciplina ne nalazimo zajednicki jezik u nekom duzem periodu.
Hvala na pitanju, dobro.
Da li obnavljas nesto sto si ucio, naglas ili samo iscitavas?
Au. Al' ja kasnim...
Ponekad.
Jesi li ucestvovao u Slagalici? :)