Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Skoro svaki dan.
Koliko cesto se vidjas sa prijateljima?
Зависи ко колико обавеза има, деси се и да се видимо тек једном у недељу дана, кад су предавања у току.
Да ли у разговору избегаваш неку тему?
Zavisi koliko se dobro poznajem sa nekom osobom. Vise ja izbegavam da pitam nego sto izbegavam da odgovorim. Ili mislim da je tako. :))
Da li si nekada nekom spustio slusalicu?
Ако и јесам било је сигурно давно, то мрзим!
Пратиш ли политику?
Prelistam novine, i to je sve. Ne bih rekla da je to bas pracenje.
Postoji li neka emisija koju ne propustas?
Не.
Исто питање.
Ne. Ne gledam tv.
Da li obavezno poneses kisobran kada ti deluje da ce pasti kisa ili te bas briga?
Никад не носим кишобран!
Да ли волиш да се сликаш?
Volim, umisljam da sam fotogenicna. Ali retko jesam.
Isto pitanje.
Волим, а јесам фотогеничан! То у ствари није много похвално на краће стазе, тако да немаш шта да се мислиш :)))
Омиљени Алмодоваров филм?
Visoke potpetice i Vrati se.
Volis li ti filmove Vudi Alena!? :)
Волим :) мање више сви су ми супер, издвајам "Плеј ит аген Сем", тај је баш комедија. И Ени наравно :)
Штикле или не?
Volim. Ali retko nosim.
Cizme ili cipele zimi?
Канађанке :)
Није ни фора, висока си и овако...
Песма која те је сморила?
Naravno da nije fora! :))
Svit cajld o majn!
A tebe?
Натинг елс метерс, од домаћих Моји су другови убедљиво!
Кад би имала времеплов, које време и место би посетила?
Staru Grcku, pod uslovom da budem muskarac koji nije rob. Znaci, covek filozof na obali mora koji sa ortacima ispija nesto nalik pivu i jos ga smatraju uspesnim. I kao da to nije malo, tom aktivnoscu se upisuje u istoriju, dakle vecnost. Vecno smaranje pokolenja. :)))
Neka bude isto pitanje.
Ја бих волео да посетим Сан Франциско 1967. и Лондон 1976. да на лицу места разгледам ствари о којима сад могу само да читам.
Али пре свега вратио бих се у своју кожу десетак година у прошлост, ради неких корекција.
Да ли волиш филмове о Билу и Теду?
Mnogo toga bih volela da razgledam. I to za vracanje u sopstvenu kozu vazi. Ja sam pitanje razumela u smislu da moram da ostanem u nekom vremenu, pa su mi Grci super! :)
Ne volim.
Volis li horor?
Лепо си одговорила, мени док сам постављао питање није пало на памет враћање у блиску прошлост, тек после :)
Обожавам!
Имаш ли омиљени хорор?