Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Slabije u poslednje vreme... Mada pisao sam najviše modernu i nadrealizam. Dok sam bio zaljubljen onda sam šibao romantiku.
Marcipan hvala mnogo, puno mi znači.
Mislim da bi trebalo što više da se primenjuje poezija u muzici. Predivno zvuči kada se uklopi.
Čitaš li nešto trenutno?
A koja je to tvoja pesma? :)
Trenutno ne, spremam ispit...
Da li ti čitaš nešto trenutno?
Hahah. Sad sam baš postovao još jednu. Imaš tamo u Kultura -> Pesničko ćoše. Poslednja strana.
Planiram da čitam Erik Van Lustbader-a, neku tetralogiju što sam navatao u kući. :D
Šta studiraš?
Dobro, pročitaću :)
Engleski jezik i književnost
Da li si brzoplet?
Kad sam nervozan...
Kako se snalaziš u nepoznatom društvu?
Kako kad, nekad se uklopim fino, a nekad samo ćutim, zavisi...
Je l' vodiš zdrav život?
Зависи какво је друштво, ја се увек слично понашам, некад ме прихвате добро некад мање добро.
Не, мада не пијем и не пушим...
Како стојиш са кредитом?
2.66 dinara. :D
Odoh. Neka neko šutne pitanje umesto mene.
247, 23 dinara, ja sam bogata :)))
kako stojis sa ucenjem?
Никад горе, чим се вратим на позицију за пола сата морам да се окујем. Истегао сам стрепљење свих око мене до тачке пуцања, а себе сморио глупостима.
Исто.
I ja isto nikad gore, samo odlažem...
A koji ispit spremaš?
Katastrofa! :)
Medjunarodno javno pravo
Da li imas ponekad utisak kao da ti ucenje oduzima vreme i energiju za ostatak zivota i da ti je ucenje samo gubljenje vremena?
To je upravo i moj utisak...
Na šta bi radije potrošio/la vreme?
Na to da vec mogu da radim, i sve ostalo osim da ucim. U ovom trenutku sve manje mogu sebe da nateram na neku posvecenost ucenju, pa zato.
Isto pitanje i za tebe. :)
Slažem se, i ja bih sad radila, čini mi se bilo šta, samo da ne učim... :) Valjda je došlo do prezasićenja...
Koja si godina?
Ostao mi je jos jedan iz trece, pa onda cela cetvrta ove godine... I one sledece, i one... :))
A ti?
Ja sam druga, mislim, trebalo bi sad da završim :))
A šta studiraš?
Prava!
A ti? Jeste da samo ponavljam pitanja, ali eto, takva je tema nekako. :)
Napisah malopre, engleski :)) Joj, prava...Znam dosta ljudi koji muku muče :)
Kakvu kafu piješ?
Gorku, jaku, i tursku i espreso. I planiram da se odvikavam. :)
Da li je 3 kafe dnevno mnogo?