Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Slabije u poslednje vreme... Mada pisao sam najviše modernu i nadrealizam. Dok sam bio zaljubljen onda sam šibao romantiku.
Marcipan hvala mnogo, puno mi znači.
Mislim da bi trebalo što više da se primenjuje poezija u muzici. Predivno zvuči kada se uklopi.
Čitaš li nešto trenutno?
A koja je to tvoja pesma? :)
Trenutno ne, spremam ispit...
Da li ti čitaš nešto trenutno?
Hahah. Sad sam baš postovao još jednu. Imaš tamo u Kultura -> Pesničko ćoše. Poslednja strana.
Planiram da čitam Erik Van Lustbader-a, neku tetralogiju što sam navatao u kući. :D
Šta studiraš?
Dobro, pročitaću :)
Engleski jezik i književnost
Da li si brzoplet?
Kad sam nervozan...
Kako se snalaziš u nepoznatom društvu?
Kako kad, nekad se uklopim fino, a nekad samo ćutim, zavisi...
Je l' vodiš zdrav život?
Зависи какво је друштво, ја се увек слично понашам, некад ме прихвате добро некад мање добро.
Не, мада не пијем и не пушим...
Како стојиш са кредитом?
2.66 dinara. :D
Odoh. Neka neko šutne pitanje umesto mene.
247, 23 dinara, ja sam bogata :)))
kako stojis sa ucenjem?
Никад горе, чим се вратим на позицију за пола сата морам да се окујем. Истегао сам стрепљење свих око мене до тачке пуцања, а себе сморио глупостима.
Исто.
I ja isto nikad gore, samo odlažem...
A koji ispit spremaš?
Katastrofa! :)
Medjunarodno javno pravo
Da li imas ponekad utisak kao da ti ucenje oduzima vreme i energiju za ostatak zivota i da ti je ucenje samo gubljenje vremena?
To je upravo i moj utisak...
Na šta bi radije potrošio/la vreme?
Na to da vec mogu da radim, i sve ostalo osim da ucim. U ovom trenutku sve manje mogu sebe da nateram na neku posvecenost ucenju, pa zato.
Isto pitanje i za tebe. :)
Slažem se, i ja bih sad radila, čini mi se bilo šta, samo da ne učim... :) Valjda je došlo do prezasićenja...
Koja si godina?
Ostao mi je jos jedan iz trece, pa onda cela cetvrta ove godine... I one sledece, i one... :))
A ti?
Ja sam druga, mislim, trebalo bi sad da završim :))
A šta studiraš?
Prava!
A ti? Jeste da samo ponavljam pitanja, ali eto, takva je tema nekako. :)
Napisah malopre, engleski :)) Joj, prava...Znam dosta ljudi koji muku muče :)
Kakvu kafu piješ?
Gorku, jaku, i tursku i espreso. I planiram da se odvikavam. :)
Da li je 3 kafe dnevno mnogo?