Питајте овога испод, али пре тога одговорите ономе изнад 12

1. Slabije u poslednje vreme... Mada pisao sam najviše modernu i nadrealizam. Dok sam bio zaljubljen onda sam šibao romantiku.

Marcipan hvala mnogo, puno mi znači.

Mislim da bi trebalo što više da se primenjuje poezija u muzici. Predivno zvuči kada se uklopi.

Čitaš li nešto trenutno?

2. A koja je to tvoja pesma? :)

Trenutno ne, spremam ispit...

Da li ti čitaš nešto trenutno?

3. Hahah. Sad sam baš postovao još jednu. Imaš tamo u Kultura -> Pesničko ćoše. Poslednja strana.

Planiram da čitam Erik Van Lustbader-a, neku tetralogiju što sam navatao u kući. :D

Šta studiraš?

4. Dobro, pročitaću :)

Engleski jezik i književnost

Da li si brzoplet?

5. Kad sam nervozan...

Kako se snalaziš u nepoznatom društvu?

6. Kako kad, nekad se uklopim fino, a nekad samo ćutim, zavisi...

Je l' vodiš zdrav život?

7. Зависи какво је друштво, ја се увек слично понашам, некад ме прихвате добро некад мање добро.
    Не, мада не пијем и не пушим...

Како стојиш са кредитом?

8. 2.66 dinara. :D

Odoh. Neka neko šutne pitanje umesto mene.

9. 247, 23 dinara, ja sam bogata :)))

kako stojis sa ucenjem?

10. Никад горе, чим се вратим на позицију за пола сата морам да се окујем. Истегао сам стрепљење свих око мене до тачке пуцања, а себе сморио глупостима.

Исто.

11. I ja isto nikad gore, samo odlažem...

A koji ispit spremaš?

12. Katastrofa! :)
    Medjunarodno javno pravo

Da li imas ponekad utisak kao da ti ucenje oduzima vreme i energiju za ostatak zivota i da ti je ucenje samo gubljenje vremena?

13. To je upravo i moj utisak...

Na šta bi radije potrošio/la vreme?

14. Na to da vec mogu da radim, i sve ostalo osim da ucim. U ovom trenutku sve manje mogu sebe da nateram na neku posvecenost ucenju, pa zato.

Isto pitanje i za tebe. :)

15. Slažem se, i ja bih sad radila, čini mi se bilo šta, samo da ne učim... :) Valjda je došlo do prezasićenja...

Koja si godina?

16. Ostao mi je jos jedan iz trece, pa onda cela cetvrta ove godine... I one sledece, i one... :))

A ti?

17. Ja sam druga, mislim, trebalo bi sad da završim :))

A šta studiraš?

18. Prava!

A ti? Jeste da samo ponavljam pitanja, ali eto, takva je tema nekako. :)

19. Napisah malopre, engleski :)) Joj, prava...Znam dosta ljudi koji muku muče :)

Kakvu kafu piješ?

20. Gorku, jaku, i tursku i espreso. I planiram da se odvikavam. :)

Da li je 3 kafe dnevno mnogo?

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.