Питајте овога испод, али пре тога одговорите ономе изнад 12

1. Veruj mi, ja filmove slabo gledam, a domaće posebno, tako da stvarno ne znam... Teško da me neki oduševi...

Na čijim greškama učiš, svojim ili tuđim?

2. Svojim! Nisam jos naucila da se ucim na tudjim.

Jesi li tvrdoglav/a?

3. Retko, mislim da nisam :)

Jesi li kapriciozna?

4. Malo, vise onako da se salim. :)

Kada ti neko ne prija, da li ga izbegavas smisljajuci izgovore ili jednostavno prekines svaki kontakt sa tom osobom?

5. Pa ne prekinem baš svaki kontakt, mogu da budem 'ćao za ćao' sa tom osobom, ali to je to...

Da li se ponekad, kad kažeš nešto što ne bi trebalo, lupiš po čelu i kažeš u sebi 'šta mi bi da ovo kažem'?

6. Ne

Kad si se poslednji put napila?

7. Da, ali ne toliko cesto. Posto to odmah primetim, obavezno se zasmejem, kao da izgladim situaciju, ali mislim da je to jos teze brljanje. :))

Da li volis pivo?

8. Inače slabo pijem, a i nisam baš ljubitelj piva...

Da li si poročna osoba?

9. Ni ja...

Šta ili ko te najčešće nasmeje?

10. Све може да ме насмеје.

Фаза кроз коју си прошла, а да ти то данас изгледа смешно и невероватно?

11. Slušanje muzike koju sad ne slušam...

Da li voliš da budeš sam/a ponekad?

12. Да, свакако.

Волиш ли чоколаду, и ако да коју највише?

13. Da, volim one švajcarske.

Da li pratiš politiku?

14. Може се рећи...

Шта пијеш по овој врућини?

15. Vodu, najviše...

Šta jedeš po ovoj vrućini?

16. Тренутно сладолед, иначе слабо једем кад је овако топло, рецимо сир и парадајз, тако нешто ситно...

Исто питање.

17. Trenutno ništa, pijem kafu, a i ja inače slabo jedem po ovoj vrućini... Danas sam samo jela neki musli, a uopšte nisam gladna...

Imaš li klimu u kući/stanu?

18. Немам, али данас је било пријатно, стан се охладио претходних дана па је ок. Једино што сам у два мора да изађем :)

Шта слушаш тренутно?

19. Trenutno ništa, tu mi cimerka, pa pričam s njom i malo kuckam :))

Isto pitanje?

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.