09. 11.- Завера?

1. Drug me smarao danima da odgledam Cajtgajst. Navodno ga je taj dokumentarac prosvetlio i sada je ubeđen da živi loše zbog judeo-masonsko-bankarske zavere.
    Naravno odgledao sam prvi deo i ne mogu da verujem da su se samo tako nalupali o Hrišćanstvu. Upoređuju Horusa i Mitru sa Hristom, a kada pogledaš stare spise i zabeleške na internetu o Horusu i Mitri onda vidiš da nemaju nikakve sličnosti sa Hristom. Za ostalo neću da pričam jer je nemoguće proveriti, ali koja je svrha takvih filmova ako te lažu 90% samo da bi pokazali kako je 10% istinito?
    Sada bilo ko da mi pomene Cajtgajst, zaveru o srušenim bliznakinjama, zaveru o svevidećem oku na dolaru.... Oteram ga u tri pizde materine jer znam da veruje u nešto što je em teško dokazati, em prkosi zakonima logike.
    Gledao sam neku emisiju baš o tim kulama bliznakinjama i navodnim snimkom miniranja. Neki Italijanski arhitekta je lepo objasnio da su te male eksplozije u stvari para koja se oslobađa iz cevi pod pritiskom zgrade koja pada i ni jedna jedina zgrada ne pada od vrha na dole kada je minirana.

2. Cajtgejst je izneo veoma ubedljivu teoriju zavere. Preko 30 tomahavk raketa je palo na zgradu "ušće", i eno je stoji dan danas. "Bliznakinje" su 3 puta veće i masivnije od ušća i onako da se sruše od dva aviona??? Smejurija...

Inače, kada smo već kod Saut parka ovo je EPIC epizoda, u 3 nastavka koja govori o tzv. "islamskom terorizmu"...
    http://www.southparkstudios.com/episodes/118663/
    VRH!!!

3. Мени једна од најомиљенијих епизода. Тачније 3. Свеједно. :)

4. Др Јанковић nisi u pravu zato što je taj dan jevrejski praznik, ogromna većina njih naravno tada nije došla na posao. Nešto si pomešao.

5. Radi fora u wordu samo da znate....napises IQ33_NY i ne znam u kom fontu ispadne tako. Probavao.

A u teoriju zavere...pa sranje. I onaj klinac im je opusteno maznuo avion...klinac od 16 god. jbt. Ali sigurno je da Amerikanci preuvelicavaju borbu protiv terorizma i da im je ona samo razlog da vode ratove koji im omogucavaju vlast na Bliskom Istoku...nafta jbt. Sve je nafta.

6. A da ne pominjemo cinjenicu da je za uspesno sletanje/zakucavanje iole veceg aviona potrebno navodjenje sa mesta sletanja/zakucavanja.

7. Само да питам нешто...
    А шта нас заболе курац за њих?

8. A da ne pominjemo cinjenicu da je za uspesno sletanje/zakucavanje iole veceg aviona potrebno navodjenje sa mesta sletanja/zakucavanja.

nije

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.