09. 11.- Завера?

1. Drug me smarao danima da odgledam Cajtgajst. Navodno ga je taj dokumentarac prosvetlio i sada je ubeđen da živi loše zbog judeo-masonsko-bankarske zavere.
    Naravno odgledao sam prvi deo i ne mogu da verujem da su se samo tako nalupali o Hrišćanstvu. Upoređuju Horusa i Mitru sa Hristom, a kada pogledaš stare spise i zabeleške na internetu o Horusu i Mitri onda vidiš da nemaju nikakve sličnosti sa Hristom. Za ostalo neću da pričam jer je nemoguće proveriti, ali koja je svrha takvih filmova ako te lažu 90% samo da bi pokazali kako je 10% istinito?
    Sada bilo ko da mi pomene Cajtgajst, zaveru o srušenim bliznakinjama, zaveru o svevidećem oku na dolaru.... Oteram ga u tri pizde materine jer znam da veruje u nešto što je em teško dokazati, em prkosi zakonima logike.
    Gledao sam neku emisiju baš o tim kulama bliznakinjama i navodnim snimkom miniranja. Neki Italijanski arhitekta je lepo objasnio da su te male eksplozije u stvari para koja se oslobađa iz cevi pod pritiskom zgrade koja pada i ni jedna jedina zgrada ne pada od vrha na dole kada je minirana.

2. Cajtgejst je izneo veoma ubedljivu teoriju zavere. Preko 30 tomahavk raketa je palo na zgradu "ušće", i eno je stoji dan danas. "Bliznakinje" su 3 puta veće i masivnije od ušća i onako da se sruše od dva aviona??? Smejurija...

Inače, kada smo već kod Saut parka ovo je EPIC epizoda, u 3 nastavka koja govori o tzv. "islamskom terorizmu"...
    http://www.southparkstudios.com/episodes/118663/
    VRH!!!

3. Мени једна од најомиљенијих епизода. Тачније 3. Свеједно. :)

4. Др Јанковић nisi u pravu zato što je taj dan jevrejski praznik, ogromna većina njih naravno tada nije došla na posao. Nešto si pomešao.

5. Radi fora u wordu samo da znate....napises IQ33_NY i ne znam u kom fontu ispadne tako. Probavao.

A u teoriju zavere...pa sranje. I onaj klinac im je opusteno maznuo avion...klinac od 16 god. jbt. Ali sigurno je da Amerikanci preuvelicavaju borbu protiv terorizma i da im je ona samo razlog da vode ratove koji im omogucavaju vlast na Bliskom Istoku...nafta jbt. Sve je nafta.

6. A da ne pominjemo cinjenicu da je za uspesno sletanje/zakucavanje iole veceg aviona potrebno navodjenje sa mesta sletanja/zakucavanja.

7. Само да питам нешто...
    А шта нас заболе курац за њих?

8. A da ne pominjemo cinjenicu da je za uspesno sletanje/zakucavanje iole veceg aviona potrebno navodjenje sa mesta sletanja/zakucavanja.

nije

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.