Напишите неку комичну лаж о аутору изнад 19

1. Kada naidje murija, Uros se pravi nevidljiv, tako sto se zagleda u jednu tacku.

2. Марципан има униформу пандурке у орману.

3. Uros ispod kreveta ima pandurku. Davala je znakove zivota u prosloj dekadi.

4. Марципан штека кинту за пендрек.

5. Uros prodaje pendreke mnogo skupo.

6. Марципан је хтела да замени лисице за пендрек па одустала.

7. Uros diluje lisice i navlaci ljude.

8. Марципан тражи лисице које се слажу са креветом.

9. Uros se zbog toga nervira i uvaljuje mi i kanticu poludisperzije da ofarbam krevet.

10. Марципан је доказала да се и од пандурских лисица може добити беснило.

11. Urosu je prodaja opala jer je poceo da demonstrira svoje proizvode. Zbunio se jednom pa je izgubio kljuceve od lisica.

12. Марципна је одмах отишла по свој костим, да настави демонстрацију док се људи не разиђу.

13. Uros se opet zbunio, ostavio mi je kostim Frankestajna, jedna zena je vristala...

14. Марципан је импровизовала, трајало је три сата, баш је брига што ја не могу да се откључам.

15. Uros je sa sve krevetom dosao na promociju da podrzi pandure koji su me hapsili, i da im uvali jos koji pendrek.

16. Марципан увек носи са собом своју омиљену књигу "Одбијање на хиљаду начина".
    Ово је заправо јако кул :))

17. A Urosu je omiljeno stivo "Kako privuci paznju murije da bi vas uhapsili, a da ne morate da ucinite nista protivzakonito"
    :)))

18. Марципна зна како да привучем пажњу женској патроли ал' неће да ми каже.

19. Uros zna da je to za njegovo dobro, zenska patrola su u stvari tranvestiti na tajnom zadatku, ali se opet buni, to mu je deo imidza.

20. Марципна држи затвор приватно.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.