Напишите неку комичну лаж о аутору изнад 19

1. Uros obavija grancice i cvece oko devojaka,govoreci im da to utice na njihovu lepotu.

2. Цакана се увек тако лепо окити да не стигне ни да бекне а оно киша.

3. Uros postavi serpe i lonce po livadi da nakuplja kisnicu.

4. Цакана користи кишницу да спреми виршле.

5. Urose ti imas velikog medu :=) i sa njim govoris ,,Pa -pa'' ;)

6. Super Marko ima roze patofne.

7. Дог је играо палму у 007 филму.

8. Dragan Marković Palma mu je idol!

9. Zezator nigde ne ide bez svoje tirkizne muštikle.

10. Moonlit se ljubi sa Električarem.

11. Марципан се сутра разводи од трећег мужа.

12. Uros se vec par puta razvodio pa ce mi dati savet oko te procedure razvodnjavanja.

13. Марципан се ужаснула кад је чула да ме је њен будући бивши муж подмитио да сведочим како га је у априлу пољубила отворених очију.

14. Uros me je posavetovao da kazem na sudu da sam u aprilu neprestano spavala jer pripadam sekti Usnulih Medveda, pa moje oci nisu mogle biti otvorene u tom trenutku.

15. Случај је допао код настраног судије па Марципан мора да демонстрира на суђењу своју технику.

16. Uros je predlozio vestacenje uz odsustvo javnosti, jer se plasi da se stvari otrgnu kontroli, morao bi da i on to da demonstrira da bi dobio slucaj.

17. Марципан је изазвала метеж пред судом, мора да демонстира у сарадњи са Стоком (тако ословљава брачног друга) а не жели ни у истој просторији да буде са њим.

18. Uros pokusava da izgladi situaciju tako sto koketira sa sudijom. Nije ga briga sto je taj nastran, bitno je da on ne izgubi slucaj.

19. Марципан не може да верује коликом настраножћу је окружена, а меког је здравља.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.