Ovi dvoje gore se lože na mene... Mada, pošto je to istina, samo ubacite ne ispred lože da ode u laž. :)
(a gde je tu komicnost? :)
Storm cesto ide u bioskop jer se tamo najlepse naspava.
Remorker ne ide u bioskop jer ga sramota da gleda romantične komedije poput Tvajlajta u javnosti.
Storm u bioskop nosi svoj aparat za kokanje kokica.
Remorker uvlači kokice kroz nos.
Strormborn liči na svoj Avatar.
Zezator igra Super Maria ceo dan.
Misli da je super heroj.
Storma uvek razbesni devetara Cokulića jer su joj stalno štrokave cipele.
Duchamp reguliše saobraćaj na Slaviji uz pomoć telekineze.
Majav ustvari ima nik "mala v" ali je bila u fazonu fb klinki kad se registrovala. :)
Duchamp promoviše naočare sa neprovodnim i neprobojnim staklom.
Majav je čuvala Minju Subotu kad je bio mali.
Duchamp krije leprikona u tegli u špajzu.
Staklena hoće da ukrade leprikona iz moje tegle u špajzu, san joj je da prođe ispod duge.
Duchamp je već jednom prošao ispod duge, ali je razočaran jer nije postao muško. :)
Staklena misli da može da napravi većeg muškarca od mene nego što je ona sama :P
Duchamp nije slagao u prethodnom postu. :)
Staklena bi odlepila za mnom, kad bih samo hteo da joj otpevam "Kao stakleno" od Dače duck-a. :)
Ahahahahhaha :D Duchamp truje komšijske pse radioaktivnom hranom.
Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.
Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.
Ovi dvoje gore se lože na mene... Mada, pošto je to istina, samo ubacite ne ispred lože da ode u laž. :)
(a gde je tu komicnost? :)
Storm cesto ide u bioskop jer se tamo najlepse naspava.
Remorker ne ide u bioskop jer ga sramota da gleda romantične komedije poput Tvajlajta u javnosti.
Storm u bioskop nosi svoj aparat za kokanje kokica.
Remorker uvlači kokice kroz nos.
Strormborn liči na svoj Avatar.
Zezator igra Super Maria ceo dan.
Misli da je super heroj.
Storma uvek razbesni devetara Cokulića jer su joj stalno štrokave cipele.
Duchamp reguliše saobraćaj na Slaviji uz pomoć telekineze.
Majav ustvari ima nik "mala v" ali je bila u fazonu fb klinki kad se registrovala. :)
Duchamp promoviše naočare sa neprovodnim i neprobojnim staklom.
Majav je čuvala Minju Subotu kad je bio mali.
Duchamp krije leprikona u tegli u špajzu.
Staklena hoće da ukrade leprikona iz moje tegle u špajzu, san joj je da prođe ispod duge.
Duchamp je već jednom prošao ispod duge, ali je razočaran jer nije postao muško. :)
Staklena misli da može da napravi većeg muškarca od mene nego što je ona sama :P
Duchamp nije slagao u prethodnom postu. :)
Staklena bi odlepila za mnom, kad bih samo hteo da joj otpevam "Kao stakleno" od Dače duck-a. :)
Ahahahahhaha :D
Duchamp truje komšijske pse radioaktivnom hranom.