Напишите неку комичну лаж о аутору изнад 19

1. Staklena mi krišom valja radioktivni materijal, kad joj pretekne od farbanja brkova.

2. Duchamp je ljubomoran na moje duge i guste brke, i sam pokušava da ih odgaji, ali nikako da se makne od te kudelje koju ima. :)

3. Staklena je u posebnu svesku zapisala reči poput "kudelje" i povremeno ih odatle iskoristi u govoru kako bi ispala mudra i bez sedih brkova.

4. Duchamp se celo popodne igrao sa jednim mravom, i toliko ga je izmučio, da se ovaj jadničak onesvestio negde u sumrak.

5. Šta pričaš, kaCam se to onesvestio :))

Staklena obožava pesmu "Najlepši su poljupci kad brkovi žare".

6. Duchamp je izdao zbirku pesama za decu, ali nije prodao nijedan primerak, zato što su ilustracije bile namenjene samo za starije od 18 godina. :)

7. Staklena hoće da otkupi čitav tiraž moje zbirke pesama za decu jer je oduševljena ilustracijama. :P

8. Duchamp se ljuti, jer je ovo što sam napisala suva istina. :)

9. Staklena hoće ovim insinuacijama da me osramoti, pa da mi onda naplati seansu za povraćaj samopouzdanja.

10. Duchamp je poznat po tome da se za sekund zacrveni kao bulka kada mu je neprijatno, čak i kad sedi sam u sobi i kucka se po internetima i forumima. :)

11. Hahahahha, true! :)

Staklena svoju vidovitost koristi da ucenjuje ljude. :)

12. Duchamp je toliko stidljiv da kad je sam kod kuće ne sme da ode do frižidera da uzme hranu, već čeka da neko dođe pa da pita sme li. :)

13. E sad ga i ti pretera :)

Staklena voli što sam stidljiv, njena prljava mašta već kuje planove :)

14. Duchamp se postideo dok je pisao prethodni post, ni sam ne zna kako je skupio hrabrosti da ga pošalje. :)

15. Staklena špijunira Duchamp-a!

16. Zezator istinu govori!

17. Staklena je debela. :P

18. r00 nosi kupaće gaće na glavi, i lokvanj u pantalonama.

19. Storma sedi sama na pomenutom listu lokvanja.

20. Duchamp bi rado seo na taj list umesto Storme. :)

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.