Напишите неку комичну лаж о аутору изнад 19

1. Super Marko je očajan što ne ume da izgovori slovo R i svakoj rečnoj ribi grize rep.

2. Staklena se boji kisobrana.

3. Marko izaziva kišne gliste na dvoboj.

4. Staklena ima majcu s natpisom (na grudima, tu negde u predelu srca) "Fragile! Handle with care".

5. Remorkeru sviranje saksofona još uvek ne ide najbolje, nikako da provali da treba da duva a ne samo da uvlači vazduh :)

6. Duchamp ipak voli da me slusa.

7. Реморкер има два пупка.

8. Remorker planira cert u SC-u i potajno se nada scenariju koji je Goca Tržan proživela, da neki uspešni biznismen otkupi sve karte i bude jedini gost.

9. Majmunoliki je vatreni navijac Garavog Sokaka. Svaki put kad ode na koncert napravi bakljadu.

10. Реморкер је на једном од тих концерата изгубио обрву.

11. Majmunoliki baca Meteor Shower na ljude koji čekaju gradski prevoz. :)

12. Staklena stalno masta o osobi sa mog avatara.

13. Marko neće da se javi svojoj učiteljici kad je vidi na ulici.

14. Staklena zna svih sest delova Rokija napamet.

15. Remorker nikada neće odrasti...

16. Staklena ce uvek za mene kupovati alkohol na trafici (kao šatro ne daju maloletnicima).

17. Remorker laje na ulične pse.

18. Staklena laje na perace sofersajbni po semaforima (iz kola).

19. Remorkeru to ne smeta, on krajnje profesionalno obavlja svoj posao i dalje.

20. Staklena mi je dala 2 (slovima - dva (velikim slovima - DVA)) dinara, nije imala jedan kod sebe. Inace, vracala se s relija, moro sam vodu da menjam posle njenog auta.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.