Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Dioklecijan nosi patku na glavi i viče: ja sam poslednji kineski car!
Stormborn razbija lešnike žestokim aplauzom.
staklena da nema uši smejala bi se oko glave.
r00 брани за Заклопачу.
Uroš remeti mir u svetu.
r00 тргује белим робљем.
Uroš više voli traktor da vozi nego 'leba da jede.
Стаклена воли да скаче под трактор.
Uroš voli da ga vozi po putevima planinskim.
Theona97 се скрива међу овцама.
Uroš voli da se maskira u vuka, da bi imao opravdanje zašto jede živo ovčije meso.
Staklena se našla na Uroševom meniju.
r00 se ne seća otkud mu žena i 6oro dece.
r00 прича о некој депонији, хоће да ми смучи Стаклену.
Uroš sere, pa se maže, pa nas plaši.
r00 носи личну карту у дупету, да би згрозио пандуре кад га легитимишу.
Uroš nema ličnu kartu.
Ja moju nisam još izvadio... :/
Ahahahahha koliko niste normalni, ismejah se pošteno! :D
Uroš je istetovirao bar kod na vratu, čuo da će da uvode fiskalne račune ako legalizuju prostituciju. :)
Staklena radi kao čitač-bar-kodova-sa-vratova.
r00 па шта чекаш човече? :)))
Стаклена жицка паре на улици јер је чула да не дајем џабе.