Uroš voli da ide u odelu Lensa Armstronga ulicom.
Theona97 voli da fotografiše sa 15ak metara udaljenosti od osobe koju treba da slika, ne bi li uhvatila što više prirode u kadru.
Стаклена је позерка.
Uroš gaji neobičnu strast prema pozerkama, hoće sve do jedne da ih dovede svojoj kući da mu peru, peglaju, kuvaju, hlade ga palminim listom...
Стаклена крије дрогу у музичкој кутији.
Uroš je išao na koncert Plavog Orkestra prošle godine i bio je u VIP loži.
Стаклена је Лошина швалерка.
Uroš je pobrkao lončiće i odveo žabu da joj stavi potkovice.
Стаклена ми пере лончиће.
Uroš mi masira stopala nedeljom popodne dok gledamo šou program Lee Kiš.
Стаклена ми ставља ханзапласт, све сам се посекао на њене нокте на ногама, није их секла не сећа се.
Uroš je mazohista, zapravo je uživao u svemu tome.
Стаклена ми је донела тестеру и заповедила да јој средим нокте.
Uroš je samoinicijativno poneo i svoju turpiju za poliranje noktiju, pa i svoj pedikir set da mi sredi stopala, i svoj omiljeni pink lak za nokte da ih nalakira.
Све све, ал' где нађе пинк лак за нокте :)))
Стаклена захтева да одредим тачан број жуљева на њеним стопалима, али ја умем да бројим само до 62.
Imaš u mom sivom neseseru ako si zaboravio gde si ostavio taj tvoj. :)
Uroš mi je zahvalan što sam mu pružila uvid u to kako izgleda kurje oko. On je mislio da je to nešto sasvim drugo. :)
То је бзв боја за нокте :)
Стаклена ме гледа својим курјим очима.
Vidiš, dao si mi ideju da nalakiram nokte u nekim roze nijansama. :)
Uroš očijuka (što bi rekle babe) sa mojim kurjim očima, namiguje im, trepće kao curica...
Најглупља боја!
Стаклена има стопала као да је служила војску у Требињу па ишла боса по оним вукојебинама.
Jeste, toliko je idiotska da ne možeš ostati ravnodušan prema istoj. :)
Uroš mi zavidi jer imam stopala toliko velika da mogu njima gasiti šumske požare!
Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.
MyCity Forum · 4. Februar 2009.
Uroš voli da ide u odelu Lensa Armstronga ulicom.
Theona97 voli da fotografiše sa 15ak metara udaljenosti od osobe koju treba da slika, ne bi li uhvatila što više prirode u kadru.
Стаклена је позерка.
Uroš gaji neobičnu strast prema pozerkama, hoće sve do jedne da ih dovede svojoj kući da mu peru, peglaju, kuvaju, hlade ga palminim listom...
Стаклена крије дрогу у музичкој кутији.
Uroš je išao na koncert Plavog Orkestra prošle godine i bio je u VIP loži.
Стаклена је Лошина швалерка.
Uroš je pobrkao lončiće i odveo žabu da joj stavi potkovice.
Стаклена ми пере лончиће.
Uroš mi masira stopala nedeljom popodne dok gledamo šou program Lee Kiš.
Стаклена ми ставља ханзапласт, све сам се посекао на њене нокте на ногама, није их секла не сећа се.
Uroš je mazohista, zapravo je uživao u svemu tome.
Стаклена ми је донела тестеру и заповедила да јој средим нокте.
Uroš je samoinicijativno poneo i svoju turpiju za poliranje noktiju, pa i svoj pedikir set da mi sredi stopala, i svoj omiljeni pink lak za nokte da ih nalakira.
Све све, ал' где нађе пинк лак за нокте :)))
Стаклена захтева да одредим тачан број жуљева на њеним стопалима, али ја умем да бројим само до 62.
Imaš u mom sivom neseseru ako si zaboravio gde si ostavio taj tvoj. :)
Uroš mi je zahvalan što sam mu pružila uvid u to kako izgleda kurje oko. On je mislio da je to nešto sasvim drugo. :)
То је бзв боја за нокте :)
Стаклена ме гледа својим курјим очима.
Vidiš, dao si mi ideju da nalakiram nokte u nekim roze nijansama. :)
Uroš očijuka (što bi rekle babe) sa mojim kurjim očima, namiguje im, trepće kao curica...
Најглупља боја!
Стаклена има стопала као да је служила војску у Требињу па ишла боса по оним вукојебинама.
Jeste, toliko je idiotska da ne možeš ostati ravnodušan prema istoj. :)
Uroš mi zavidi jer imam stopala toliko velika da mogu njima gasiti šumske požare!