Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Evo jedne teme za diskusiju.
Koje je tvoje mišljenje o "flertu" (u širem smislu), da li je uspešniji direktniji prilaz, ili prilaz izokola, kao mače oko slanine?
:)
Zabavnije je okolijevati kao kiša oko Kragujevca :)
ali ono ako djevojka mudruje navališ direktno, pa šta ti bog da :))
Direktno! Kome je do igre, ako čeka sto godina? XD
@Stormborn - moj tip žene ;)
Какав флерт... То је огавно.
Фора је да издејствујеш да рибе поломе руке, ноге и пичку око тебе, па оној која победи кажеш: ''Мрзим девојке које стартују мушкарце''
Direktno, dok smo još uvek mladi i lepi. :)
@staklena, pa jes to što kažeš, ali i kruženje ima svojih prednosti, kao podgrevanje atmosfere :)
Moje iskustvo: direktno - bez promašaja; kruženje - dođe do gola, izdribla golmana, ali ne pređe liniju, al se nekako osećaš kao da si dao go ;) .
Ja sam išao izokola pa smo vereni. xD
Koristan savet kako izbeći veridbu :)
Кад год сам био директан долазила је полиција.
pekky - koje si godište'
@sixpack, naravno, ne treba odmah na prvu prići nepoznatoj osobi i očekivati ne znam šta, ali kad si siguran u svoju nameru da pokušaš s nekim da ostvariš nešto, onda treba direktno reći. Bar ja tako mislim i delam. :)
aferim staklena ;)
Pa ne treba biti previše direktan, to većinu devojaka užasno nervira. Direktan donekle. :)
@Korleone Devedeseto. :)
U je pekky, već si veren...
Ajd srećno... ;)
Имењаче, нисам знао да си ганци... :)
Флерт, са обе стране. Иначе није занимљиво.
Jasno nista, držim te za reč. ;)
Igrati igrice.Direktan uvek najebe.
Izokola. Igramo se malo ;)