U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Pa, ja bih rekla izokola. I meni je tako zanimljivije, a moze i da se lepo podgreje atmosfera pa ti posle sve bude sladje. Inace, mozda niste znali, ali nisu svi vanvukajliaski momci tako hrabri i pametni pa se desi da se useru ako ih pitas. Moja drugarica pitala jednog, koji je u nju blenuo i balavio za njom vec duze vreme i on se sav zabunio, pobeg'o i na kraju je ispalio. :)
Prvo se popičkati, potući par puta, nabacivati mu drugaricu, opet se malo popičkati, čikati, dobacivati i na kraju, ferka u blatu, pa ko pobedi...čekaj, o čemu je reč ovde?
Ispipati teren (ne bukvalno :D ), da se ne obrukaš :)
Čitaš između redova, pa onda krenuti u napad, pod uslovom da dobiješ zeleno svetlo :)
Samo uradiš ovo,pa šta bude...
Играти игре.
http://userserve-ak.last.fm/serve/252/23898339.jpg
Шалим се, зависи од случаја, некад мораш оба, некад ти сама падне у руке.
Direktno...naravno ako primetis bar tracak zelenog svetla... Inace ko voli da rizikuje,taj najvise i dobije...