Letovanje u Hrvatskoj

1. Komad dodji da letujes na borskom jezeru da ne valja ne bi vucic bio tamo

2. Navlacim strane turiste za procenat od pdv-a

3. Komad dođi da letuješ na Bohorskom jezeru :-D

4. Navlacim strane turiste za procenat od pdv-a

Hoćeš reći: Navlačiš se sa turistkinjama..... :P

Komad dođi da letuješ na Bohorskom jezeru :-D

Jezero je tamo gdje sam Ja :P :P

5. Da se ljuljamo u camcu

Edit: kucali smo u isto vreme awwww

6. kad sam napisao da necu da idem u dubrovnik jer se bojim za sigurnost, ocekivao sam da komad napise ''pa zasto, niko te nece napasti'', pa sam planirao da napravim jedan dobar skech i napisem ''bojim se za sigurnost dubrovcana''

7. sad sam ti upropastila skech :P

a jesam hrvatica :))))

8. a jesam hrvatica :))))

zato te i volimo

9. ja sam prosle god bio u hrvatskoj ne mogu da se setim u kom mestu uglavnom bilo je sranje, vreme je bilo lose.moglo je da se kupa ali..pre bih savetovao ljudima da idu u spaniju ili meksiko

10. meksiko je isto poprilicno sranje, manje vise

11. neznam u kom si ti to meksiku bio kad kazes da je sranje

12. zapadna obala, mada kazu da je istocna puno bolja

13. ii kakve su meksikanke ???

14. svake godine u split idem(tu sam i rodjen),split jebe jako,kad sam bio debil od 13 godina provocirao sam okolo dizajuci 3 prsta i to,al niko me nije napao imao sam srece,hjejh...picke objasnjavaju sa jebozovnuosti a grad je onako tropski-urban,bas kao sto gotivim

15. ми смо мислили да оде нас 5, 6 у сплит код неких другарица кроасанки ал смо скапирали да нема теорије да преживимо. не мош се понашаш како хоћеш, да тамо ми пијемо вриштимо дерњамо се, макар не желели тучи и не провоцирали никад, ал једноставно не мош да будемо ми ми, да се понашамо опуштено ко иначе а да нас неко не исцима.

16. zato je bolje da idu 2, maksimum troica...lakse je navatati picke tako nego kad ide citavo krdo

17. ja se ponasam ko i ovde,pricam srpski govorim bre,nikad ni mrkao pogleda nisam dobaio,al dobro ti tvoja ekipa bi vrv pevali neke cetnicke pesme ili nesto ahahahh za to bi vas i napali

18. Ista spika kao davidova. Nasli kompromis da one dodju ovde

19. Ako ste planirali u ovakvim uniformama sva petorica, možda bi se neko i cimao.
    http://x.vukajlija.com/var/uploads/avatars/201101/44412/medium_starina.jpg

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.