U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Komad dodji da letujes na borskom jezeru da ne valja ne bi vucic bio tamo
Navlacim strane turiste za procenat od pdv-a
Komad dođi da letuješ na Bohorskom jezeru :-D
Hoćeš reći: Navlačiš se sa turistkinjama..... :P
Jezero je tamo gdje sam Ja :P :P
Da se ljuljamo u camcu
Edit: kucali smo u isto vreme awwww
kad sam napisao da necu da idem u dubrovnik jer se bojim za sigurnost, ocekivao sam da komad napise ''pa zasto, niko te nece napasti'', pa sam planirao da napravim jedan dobar skech i napisem ''bojim se za sigurnost dubrovcana''
sad sam ti upropastila skech :P
a jesam hrvatica :))))
hahahaha
zato te i volimo
ja sam prosle god bio u hrvatskoj ne mogu da se setim u kom mestu uglavnom bilo je sranje, vreme je bilo lose.moglo je da se kupa ali..pre bih savetovao ljudima da idu u spaniju ili meksiko
meksiko je isto poprilicno sranje, manje vise
neznam u kom si ti to meksiku bio kad kazes da je sranje
zapadna obala, mada kazu da je istocna puno bolja
ii kakve su meksikanke ???
svake godine u split idem(tu sam i rodjen),split jebe jako,kad sam bio debil od 13 godina provocirao sam okolo dizajuci 3 prsta i to,al niko me nije napao imao sam srece,hjejh...picke objasnjavaju sa jebozovnuosti a grad je onako tropski-urban,bas kao sto gotivim
ми смо мислили да оде нас 5, 6 у сплит код неких другарица кроасанки ал смо скапирали да нема теорије да преживимо. не мош се понашаш како хоћеш, да тамо ми пијемо вриштимо дерњамо се, макар не желели тучи и не провоцирали никад, ал једноставно не мош да будемо ми ми, да се понашамо опуштено ко иначе а да нас неко не исцима.
zato je bolje da idu 2, maksimum troica...lakse je navatati picke tako nego kad ide citavo krdo
ja se ponasam ko i ovde,pricam srpski govorim bre,nikad ni mrkao pogleda nisam dobaio,al dobro ti tvoja ekipa bi vrv pevali neke cetnicke pesme ili nesto ahahahh za to bi vas i napali
Ista spika kao davidova. Nasli kompromis da one dodju ovde
Ako ste planirali u ovakvim uniformama sva petorica, možda bi se neko i cimao.
http://x.vukajlija.com/var/uploads/avatars/201101/44412/medium_starina.jpg