Letovanje u Hrvatskoj

1. ma možete doći kako god i koliko god....raditi šta vs volja.....samo nemojte ostat dužni :))))

pare, pare, pare i samo pare su kriterij.....

2. zdrawo komad, da li bih mi bila domacin? mozhda necu imati za swaki dan po 200 ewra za oradu/gambore i sowinjon, ali cu te dane nadomestiti wrhunskim sexom kakaw samo ja mogu da ti priushtim i kakaw zasigurno ti i zasluzhujesh

3. kako ovo mogu da odbijem :))))

4. daj neke slike da bolje zamisljam uz ovo sto si pristala na seks

jao sad sam mlad u punoj snazi uhh kad bi te uzeo

5. misliš da sam pristala?
    Samo sam se pitala kako da to odbijem?

i znam kako.....lako......ovako.....NE :))))))

6. prwo pristajanje a onda kolebanje i dosta nespretno i neweshto odbijanje, eto shta se desi kad se umesha jawnost... ali nema weze, dogoworicemo se ti i ja u pwt lako, bey znatizheljnika

ehh, oduwek sam znao sa zhenama, a posle kazhu da morash biti truli bogatash da bih imao wrhunske ribe a ne samo prosechan bogatash. ONO NESHTO shto posedujem swe nadomesti

p.s. (zbog sebe slobodno dalje pishi u fayonu - nema shta da se dogowaramo kad necu, imam dechka i sl. da se pojacha ustisak kod drugih da stwarno necesh)

7. а што сте ретардирани толико, не мораш да певаш четничке песме да би те неко исцимо, ко и овде, ако видиш 5 хрвата како шиште по улици, црике, стартују пичке, галаме, у суштини понашају се сасвим обично и прихватљиво, опет ће се наћи неко да их брда смара.

8. опет кажем, вероватно ће 80 посто људи да буде кул ал не треба ми уопште трип у глави да констатно морам да пазим како се понашам. друга ствар, ако избије срање и ако паднемо, још горе, хрватска мурија, пакао, и да ниси крив, реално кривљи си од мештана.

9. Izvalio sam da se vrlo cesto slazem sa davidovim i somijevim postovima

10. и ми с тобом.

11. Aj se jebemo? Ako se nisi osisao ja sam musko

12. davide,ne ides u bagdad,ne budi glup http://vukajlija.com/forum/teme/12465-letovanje-u-hrvatskoj?strana=18#post_3246381 nisam isao do neke 99,00 kad je bilo bas bas sranje,a onda svako leto,mislis da nisam SVE vec odradio tamo i da ne znam kako stoje stvari
    NECE te niko napasti ako se ponasas prihvatljivo i ne pevas cetnicke pesme i slicno,cak ni skinsi,a panduri ce da te PUSTE cak,jer nece da ispadnu nacionalisti to im je bitno,prema turistima se bolje ponasaju,prestani razmisljati ko paranoicna baka,90te su davno gotove

13. i ja sa wama ali no homo pls, ja samo sa zhenama! (kwaliteta - komad)

14. Ja inace jebem bolje picke ali kad su hrvatice u pitanju lagano spustam kriterij

15. ollanik OBJASNIO!!
    :*

16. brt 41 godina, da se ne lazhemo superje komad. mada owa profilna wara, werowatno ima boljih slika

17. Ako naučiš ovu divnu pesmu, obezbedio si bezbrižan boravak u Splitu:
    https://www.youtube.com/watch?v=kSB4NrxW748

18. ниси ме убедио олланик, а мислим да ме не разумеш потпуно. ти си тамо домаћи и сам си, не долазиш са бандом, и знаш људе и све, а ми смо тамо инвејдери. комад по свим критеријима добар, још 15 посто што је кроасан.

19. Sad bih mogao da kazem "za svoje godine izgleda kao avion" ali znam da zene mrze taj pocetak pa cu kao iskusna dzukela izbeci ovu nagaznu minu i reci istinu da komad izgleda vrlo dobro i nije problem sa njom vec sto sam ja navikao na vrh kvlt

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.