Letovanje u Hrvatskoj

1. Локвању, ја тебе никако да сконтам, јеси за то да се иде или да се не иде?

2. Hahaha ovo sam cekao

Edit: ne steca jer je on kao iz hrvatske nego bohora i vidru

3. Thumb kk partizan kk crvena zvezda foto marko todorovic780 copy 620x350
    Стеван

Локвању, ја тебе никако да сконтам, јеси за то да се иде или да се не иде?

hahahahah ma idite bre koji vam je kurac.ima tamo svega i siptara i jevrejea i nemaca pun kurac..da je malo veci rizik srbima da dozive neprijatnost to stoji ali stoji i to da su male sanse naravno..e sad ko ima kesa koji ce kurac u hrv

4. meni je žao da imaš taj film u glavi....ali to je uistinu samo u tvojoj glavi...i nemoj se forsirati....ako se ne možeš osjećati dobro, nema smisla......

to je isto kao što ja imam paranoje ako odem na tajland da će mi netko podmetnuti drogu da prešvercam pa ću ni kriva ni dužna završiti u zloglasnom tajlandskom zatvoru.....jednostavno ne idem tamo :D

5. komad, jel znas da je boxer sherovao tvoje slike sa fejzbuka svima po vuki?? neke je cak odradio i u fotosopu hehe

6. e sad ko ima kesa koji ce kurac u hrv

Hahahah, pa baš ti koji imaju keša i idu u Hrvatsku, pošto je skuplja od Grčke i od Turske. Za CG da i ne govorimo.

7. Komad da ne izdajes mozda smestaj? Previse forsiras spiku rekao bih

8. Petar Pan Pezo$
    komad, jel znas da je boxer sherovao tvoje slike sa fejzbuka svima po vuki?? neke je cak odradio i u fotosopu hehe

ne nam, daj da i ja vidim te uratke molim te... :)

9. Komad da ne izdajes mozda smestaj? Previse forsiras spiku rekao bih

Ja sam teški kontinentalac.....nemam ništa na moru :(

10. pa baš ti koji imaju keša i idu u Hrvatsku, pošto je skuplja od Grčke i od Turske. Za CG da i ne govorimo.

pa kad su glupi, u spaniji mozes da iznajmis kucu na moru na mesec dana za 500e. i normalno lepse je u spaniji ili u italiji nego u hrv..kapiram da neki idu zbog jezika jer mogu da se sporazumeju sa hrvaticama..

11. Prove ne baljezgaj ko ima kesa ide na majorku, azurnu obalu ili egzoticna ostrva. U hrvatsku idu oni koji imaju rodbinu, dzaba smestaj ili tripuju kako su oni izdignuti u odnosu na ostale

12. Pa dobro, eto, Hrvatska je balans između Čanja i Azurne obale. Malo sam preterao, priznajem. #nohardfeelings

13. U canj idu samo penzioneri i reme

14. ja uvek priznam kad je nesto smesno

15. Jebla vas tema, al me tripujete, moram d idem u ZG za koju nedelju i to jos solo

16. A nece ti biti nista brt samo nemoj kola ostavljati na zavucenim mestima isforsiraj garaze a to sto si solo ti je plus

17. Brt firmin je, ima kasko, ali nemam kasko na zube. A sto sam solo je i plus i minus

18. ma ne sme nitko da te bije, ne brini :))))

19. Ja ću te čuvati, ne brini.