Letovanje u Hrvatskoj

1. A šansa da te Albanac u Grčkoj opelješi je veća od šanse da ti Hrvat u Splitu napravi neku neprijatnost.

kako koga

I nemojte jesti govana. Doduse proviron i likom potseca na hrvata pa munje isti kurac

2. veće su šanse da te počaste kako te nitko nije počastio do sada....garantiram!

3. Ma caste mene hrvatice ali u beogradu

4. ne štima ti statistika.....

samo sam hteo da ti docaram tu stvar oko bezbednosti..
    i da mom calu su pokazivali karu kad se vozio kroz zagreb...ajde nemojte da serete jeste totalno je bezbedno hrvati su dobri samaricani ili imaju pamcenje zlatne ribice pa su i zaboravili da smo im ljuti neprijatelji

5. U ZG i na Jarunu nisam imao nikakvih problema.

6. Ja ne znam dal vi mene jebete sa ovom temom ili sta ali cinjenica je da normalne neproviron osobe na odgovore na sve sto makar lici na provokaciju a kada su srbi i hrvati plus alkohol i/ili droga na jednom mestu sve lici na provokaciju. Koliko puta ste u beogradu videli grupu hrvata da se sprda cirka i cima ribe? A da li biste im rekli nesto da ih vidite? Ja prvi ne bih a verujem i vi ali ipak NE DOLAZE jer ima neko ko bi(ONI SU TU SVUDA OKO NAS LOLO) i ljudi prosto nece da razmisljaju da li neko hoce ili nece.I nije problem pobiti se ili da te neko hapsi (verujem i da njihovim likovima nije frka) ali niko na odmor ne ide zbog takvih stvari tj ne zeli da se to desi i zato bira druge destinacije. Pa dovoljno je da naidje neki mentol klinac koji ce pred ortacima ili frendovima da ispadne mangup i skine mi tablice i vec mi je usrao odmor

7. AndjelkoNS
    U ZG i na Jarunu nisam imao nikakvih problema.

Pa ni u nacističkoj Nemačkoj problema ne bi imao neko sa toliko blaženim imenom kao što je Anđelko. Prosto, ne možeš tući nekoga ko se zove Anđelko.

8. mene su pocastili pesnicama u zube! od tad vise ne idem tamo jebala ih hrvatska da ih jebala...
    2008. smo bili, isto se tako naslusao gluposti kako nece niko nista, niti smo nesto provocirali posebno niti bilo sta, izasao sam u majici kosovo je srbija u neku folkoteku, nema nikakve veze majica sa ratom sa hrvatima i neki majmun je prisao i reko mi kao kaj ti provociras na sta sam mu ja odma rekao mrs u picku materinu ustaso jebena, znaci tukli su nas dok nije dosla policija

9. U ZG i na Jarunu nisam imao nikakvih problema.

andelko ti si toliko ljubazan da kapiram da bi oni u pojasu gaze zaustavili vatru dok prodjes svojom ponikom

Edit: jbg sjebo me prov

10. wi tu prichate o politici i cimate se ko je wishe u prawu a ja cu sa komad sredinom jula sesti u neki fin restoran i u prijatnoj atmosferi razgowarati sa njom dok nam se ganbory tope u ustima i polako nas opija belo wino, zatim otici u koktel bar i naposletku zagrljeni proshetati riwom pa otici na plazhu i dok morski talasi zapljuskuje stene, duboko zawucheni od znatizheljnih pogleda... ostalo wam necemo otkriti :)))

11. lab...ti kao da imaš paranoju da će te netko kome si nanio nepravdu prepoznati po faci....:)))

12. E komad razocaran sam sada. Ove fore tipa kad neko kaze cacani su govna pa onda se neko nadje pametan da kaze to sto je tebe povredila neka cacanka ne znaci da su cacani govna je bas ono lejm tezak

13. je...Mišo....i ja ću sve platiti :)))

14. da je ovoj komad decko isti kao decko od mylyce ne bi ona ovako prljavo pisala...posto micin decko stoji iza nje i viri sta ona kuca na vuki

15. Nemoj ti cuvaj pare pitanje je koliko ces raditi pored sefa inspektor kluzoa pusti brata somija da plati on je situiran i materijalno obezbedjen ali pre svega veliki dzentlmen koji ne bi dozvolio da mu dama bilo sta plati

Edit: ja rszocaran se povlacim iz trke pa koju lepu rec za somija

16. ja nikome nisam naneo nepravdu niti sam nacionalista ali nisam ni glup pa da smatram da to sto sam srbin nije povod da me neko napdne u hrv...bio sam u hrv na moru, valjda se porec zove mesto i ici cu ponovo jer tamo mogu da idem besplatno.samo kazem da ljudi ipak ne treba da misle kako je totalno bezbedno..a i jbg treba da razmiljam svaki put kad progovorim dal cu da dobijem pikslu u glavu zajebi

17. Lukѕ
    Provu realno bolje da ide u Hrvatsku jer kad sam video šta je pisao o ljudima iz Bosne, kapiram dobio bi batine nonšalatno pre u Bosni nego tamo. #srpska_pamti

Druzxe, Bosna nema većeg prijatelja od mene na forumu, pošto se ja jedini zalažem za unitarnu Bosnu koju čine njeni građani.

18. ne, kad je shomy bio cicija... pogotowu za zhenu poput tebe :)))

19. Šomi ajd odjebi od Komada da Vidra ispaštala ne bi! Ok?

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.