Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
tj prebicu oba :)
Hrnjau: Nosiću zeleni šešir sličan Petar Panovom.
Dva konja da se biju kod Konja. Sad bih vas premlatila zato što skrnavite spomenik Knezu Mihailu!
E to mi se svidja, nista lepse nego maltretirati slabije od sebe hehe
Бринг ит он.
pre minut
Staklena, ja levom ubijam, a desne se i sam plašim. Tako da - pazi šta pišeš!
Gambi, to je prastara fora, čak i nije tvoja. Bilo bi ti bolje da si nastavio da se držiš tečinog perja, ovako mi neće ni biti žao dok te budem lemala!
To je stara kineska poslovica.
I to je moja fora, tako da ću stvarno da te bijem!
Ne, to je fora stara koliko i ona što sam ja upotrebio.
Čuvaj se dobro, mene se i Tajson plaši!
Oboje, rasturiću vas kao svinja mastan džak, al prvo tebe stakwena, i ti to dobro znas!
Vi se lemajte, ja ću da jedem kokice pa da dovršim preživelog.
Nije ni čudo kad stavljaš kreon i pokušavaš da ličiš na Ozija! I bolje bi ti bilo da malo dižeš tegove i ideš u teretanu kao Laki, biće mi žao na neki čudan način da te pokosim jednim udarcem!
Nije meni dizanje tegova potrebno da tebi objasnim par stvari.
pre 2 minuta
Vi se lemajte, ja ću da jedem kokice pa da dovršim preživelog.
Ma jeste, ti bi linijom manjeg odmora. Mora da si slabiji od običnog beskičmenjaka! Nema veze, neću se buniti dok vas obojicu budem tabala!
A ti Hrnjau, nemaš pojma s kim se kačiš, tako da ti je bolje da ćutiš tu, pokupiš svoje ćebence i medu, sedneš u ćošak i budeš miran, da ne bi osetio moj gnev!
Nije Staklena, nego volim komedije.
Sve ovo sam već video, i smejem se, patetično vrlo...
evo ovako ( za stakwenu)
http://www.youtube.com/watch?v=utY2ymVrt-4
tako sam i mislio, tišina miševi... trolololo
Šta je ovo, Hrnjau? Ošamariš, pa onda idila može da počne? Jel' ti to mene muvaš? Hoćeš sad da te prebijem zbog ovog lošeg pokušaja?!
Smatraj se smuvanom!