U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
^
Hahahahaha!
Premlatiću i tebe istog dana kad i Gambija, da bih vam uvećala šanse da delite bolničku sobu!
Hobotnica je rekla svoje...
Hobotnica će sad da ide u salatu! Paz' bezobraznika jednog, stvarno misliš da je mene lako smuvati, pogotovo preko foruma?! Znači, sad sam uvređena, i uživaću dok te budem mlatila! Upoznaćeš reljef betona, facom!
Au vidi što se "mala" forumašica trudi biti opasna, ali srce, mi znamo da to nije za tebe, ne smeš da izgrebeš svoje nežne dlanove...mici bici cici
mwah mawena ljub....
Što da ne? Ionako bi vam veza trajala dok te ja ne sretnem.
Ovo implicira da je stakwena labilna osoba, slaba krhka i nejaka, ukazuje na gambijeve afinitete tj slabosti i želju za nemocnima...
Ali staklena nije takva, reci mu duso, objasni mu! Objasni mu da imaš svoje ja
Sad se spremam obojicu da vas izlemam!
Piši iz Urgentnog.
Važi, zapisivaću tvoje poslednje želje i testament koji mi budeš diktirao, obzirom da će ti ruke biti polomljene!
Јел се пошибасте?
Evo sa' ćemo.
Samo da Gambi ispuši poslednju cigaretu.
:baca paklicu:
Za 10 minuta kod Fontane onda!!!!11!!1eleven
Ae.
Ok, krenula sam. Nemoj da te nema kao juče!
Sada mi je, nekako, zao Gambija...
Šta je ovo, nema te... Sramota. Opet si se uplašila, a? A?!
Можда се нисте разумели...