Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Biće da je to. :)
Okej, bila sam, čekala, niko se nije pojavio, vratila se. Može lock na temu, Gambi preti u prazno.
Па ви децо не умете ни да се тучете!
Ma nemoj i tebe sad da polupam kao klik-klak! :)
Ја се тучем само у посебним згодама!
Pa dobro, kad Vaše Visočanstvo bude spremno da mu isprašim tur, obavestite me blagovremeno. Odoh sad u horizontalu, dosta batinanja za danas.
Ништа се не брини, пошто си проверено агресивна теби ћу се обратити.
C c c :)
Ha, nisi se pojavila. Sramoto jedna!
Ja?! Kako nisam, bila sam kod onog fast fuda Narcis, a ti si ponovo pobegao kao kukavica!
Ne, ja sam otišao jer mi ti nisi prišla. Ja ti rekoh - nosim zeleni šešir poput Petar Panovog. Trebalo je ti da pridješ meni i da me udariš.
Kako ja tebi kada ne znam ko si?
Nego mi se tu sad foliraš pred kolegama Vukajlijašima, a svi znamo da sam ja najjači ovde.
Tu odakle kucaš (iz svoje sobe, pretpostavljam) možda i jesi najjači! Ukoliko si sam u sobi. A i tad je diskutabilno.
Ja sam išla da kupim sendvič sa šunkom, 150 dindži, ali vredi svaki dinar bogami, sela preko puta kod Intese da pojedem i vratila se kući. Nije bilo nikakvog Petra Pana, tako da ti je džabe da blefiraš, u laži su kratke noge, a do Urgentnog dug je put!
Ja sam vas oboje video i nisam mogao da verujem da ste se mimoišli...
Све је забележено камером!
Ja sam ozbiljna, a to što je Gambi kesa od čoveka i što me se plaši, to je drugi padež. :)
Da, sada je pogodan Prezervativ - koga, čime. ;)
Staklena se plaši da dodje jer zna da bi bilo spenkovanja.
O kakvom ti to spenkovanju pričaš, Gambi? Zna se na šta se misli kad se kaže spenk. Za ovo ti slede valjane batine!!
Ne znam ja o čemu ti to. :)
A biće batina, to je sigurno!
Mislio sam koga, čime da biješ... Ali eto, u svemu ima seksualne konotacije. Staklena, ja ga držim, a ti ga bij.