Mesta prebijališta Vukajlijaša

1. Okej, bila sam, čekala, niko se nije pojavio, vratila se. Može lock na temu, Gambi preti u prazno.

2. Па ви децо не умете ни да се тучете!

3. Ma nemoj i tebe sad da polupam kao klik-klak! :)

4. Ја се тучем само у посебним згодама!

5. Pa dobro, kad Vaše Visočanstvo bude spremno da mu isprašim tur, obavestite me blagovremeno. Odoh sad u horizontalu, dosta batinanja za danas.

6. Ништа се не брини, пошто си проверено агресивна теби ћу се обратити.

7. Ha, nisi se pojavila. Sramoto jedna!

8. Ja?! Kako nisam, bila sam kod onog fast fuda Narcis, a ti si ponovo pobegao kao kukavica!

9. Ne, ja sam otišao jer mi ti nisi prišla. Ja ti rekoh - nosim zeleni šešir poput Petar Panovog. Trebalo je ti da pridješ meni i da me udariš.

Kako ja tebi kada ne znam ko si?

Nego mi se tu sad foliraš pred kolegama Vukajlijašima, a svi znamo da sam ja najjači ovde.

10. Tu odakle kucaš (iz svoje sobe, pretpostavljam) možda i jesi najjači! Ukoliko si sam u sobi. A i tad je diskutabilno.
    Ja sam išla da kupim sendvič sa šunkom, 150 dindži, ali vredi svaki dinar bogami, sela preko puta kod Intese da pojedem i vratila se kući. Nije bilo nikakvog Petra Pana, tako da ti je džabe da blefiraš, u laži su kratke noge, a do Urgentnog dug je put!

11. Ja sam vas oboje video i nisam mogao da verujem da ste se mimoišli...

12. Све је забележено камером!

13. Ja sam ozbiljna, a to što je Gambi kesa od čoveka i što me se plaši, to je drugi padež. :)

14. Da, sada je pogodan Prezervativ - koga, čime. ;)

15. Staklena se plaši da dodje jer zna da bi bilo spenkovanja.

16. O kakvom ti to spenkovanju pričaš, Gambi? Zna se na šta se misli kad se kaže spenk. Za ovo ti slede valjane batine!!

17. Ne znam ja o čemu ti to. :)

A biće batina, to je sigurno!

18. Mislio sam koga, čime da biješ... Ali eto, u svemu ima seksualne konotacije. Staklena, ja ga držim, a ti ga bij.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.