U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Преводио сам бакицу преко улице
Оправдање за кашњење на час
Моја маленкост: Професоре,преводио сам бакицу преко улице.
Проф.Јавио: И за то ти је требало 25 минута?
Моја маленкост: Па,пружала је отпор,једва сам је натерао да пређе улицу.
Sjajna tema, kamo srece da svi kace detinjarije i bukvalnosti ovde umesto kao definicije.
BUKVAR
B u kvaru. Pokvareno B.
Mlada profesorka
Uzrok žuljeva na desnici ruci.
Evo, popravio si
I sad ako bih ja neke od vasih mozdanih produkata pretocio u definicije one ne bi bile smatrane za plagijat?
Klupe
Služe za sedenje, dok te neko ne opali stolicom po glavudži.
Brate, kako oćeš, ja ovde plagijatom smatram sve što sam nekad video ovde, a da sam ga ranije čuo na drugim mestima ili ovde. Od mene bi dobio minus, ali to tehnički ne bi bio plagijat.
Rešetke na prozorima
Služe za sušenje čarapa zimi.
To mi kazi :D
Samo sto ja nisam plagijator....
Uuuuuu ovo neki pošten.
Pa ako sve ovo prepisem i napravim defke ja zaista i nisam plagijator.
:)
Prepričavanje lektire
Omače mi se
Izgovor profesora što ti je zalupio keca preko pola dnevnika.
Није школа,али је школског типа. Опет,ово је добротворна тема,сваки пост значи. :)
Normalno :) ovo je dobrotvorna tema prema meni, i ja imam dušu :)
Evo sad ovako.
Pajdomanija u četvrtom osnovne
Kad dečaci gledaju devojčicama čarape koje su obule za školu i smeju se ko nenormalni.
Retard
Retardirani redar koji briše tablu duksericom.
Стаклене ногице
То су позитивне оцене добијене чисто из сажаљења професора.
ЈАНКОВИЋ: Професоре, јесам знао за 3?
МИНГ: Дечаче, знао си за двојку, али имаш лепе очи, даћу ти тројку на стакленим ногицама због тога.
ФЕРГУСОН : Професоре, па и ја сам знао за тројкуууу!
МИНГ: Седиш ми на стојкуууу!
mršava dvojka
to je dvojka koju ti da mršava nastavnica.
Nastavnica: evo ti mršava dvojka.
Neko: ti si mršava, meni dvojka k'o kuća, samo da te ne gledam na popravnom.
Dojava o podmetnutoj bombi u školi
Nastava se odlaže,sediš sa društvom kraj sale za fizičko i kuješ u zvezde budalu koja je to izvela!
Радна субота
То је субота када се одрађују часови од неког празника због ког се није ишло у школу, а часови су скраћени на 30 минута. Спречава оне који су поподневна смена да оду на текму и да се нациркају.